3-KAARTENLEGGING IVM INNERLIJKE WIJSHEID


REEKS 1: OFFERGAVEN - GEDULD - THUIS
In deze reeks geeft je innerlijke wijsheid je de boodschap dat je rijker bent dan je misschien wel denkt. Sommige mensen zien rijkdom als alles wat te maken heeft met het financiƫle en het materialistische maar ligt ook rijkdom in niet-tastbare dingen zoals liefde, genegenheid, geborgenheid, geduld en zo veel meer. Dit zijn dingen die je niet kan kopen. Ze geven je de raad om geduldig af te wachten tot wanneer het de juiste tijd is om tot actie over te gaan. Geduld is een schone deugd en alles komt naar jou toe in de juiste tijd. Zeker als het gaat over de dingen die niet te koop met geld. Zoals het gevoel dat je ergens bij hoort, dat je thuis bent bij iemand, dat je je veilig voelt, dat er voor jou wordt gezorgd en dat je de warmte en liefde mag ontvangen waar je naar verlangt. Dit kan te maken hebben met een relatie die je wil met iemand, maar dit heeft ook te maken met het gevoel dat je thuiskomt bij jezelf.

REEKS 2: GEDAANTEWISSELAAR - LEIDERSCHAP - VISUALISATIE
In deze reeks geeft je innerlijke wijsheid je de boodschap dat je misschien eens vanuit een ander vaatje moet gaan tappen. Dat je andere perspectieven mag gaan exploreren. Je innerlijke wijsheid geeft je aan je dat je andere perspectieven hebt als het op de toekomst op aan komt. Het wordt tijd dat je het leiderschap over je eigen leven mag gaan nemen. Het wordt tijd dat je de leiding terugneemt over je leven en dat je je boodschap mag gaan verspreiden naar anderen toe. Als je je focust op wat je wilt in je leven dan is de kans zeer groot dat je je toekomst compleet kan veranderen. Focus je op wat je wil en niet meer op wat je niet wil. Hoe meer je je focust op wat je wel wil in je leven, hoe meer het Universum je die dingen zal geven waar je recht op hebt. Manifesteer wat je wil in je leven en verwelkom juist die dingen in je leven waar je naar verlangt.

REEKS 3: GEBOORTE - POLARITEIT - ZELFVERTROUWEN
In deze reeks geeft je innerlijke wijsheid je de boodschap dat er vernieuwing op je pad komt. Een vernieuwing in jezelf. Er is onlangs een zaadje gepland in jezelf die nu aan het groeien is. Laat dit zaadje maar groeien en laat de vernieuwing in jezelf maar volledig tot bloei komen. Met dit groeiproces zullen er ook twijfels ontstaan in jezelf. Dit is perfect normaal. Dit groeiproces is er gekomen doordat er een donkere periode in je leven is geweest en nu aan zijn einde komt. Als je deze donkere periode in je leven omarmt en daar je lessen uittrekt, zal je het licht zien aan het einde van de tunnel. Door de lessen die je hebt gekregen te omarmen, zal je zelfvertrouwen gaan groeien. Je eigenwaarde en je eigenliefde zal alsmaar groter worden en je zal trots kunnen zijn op wie je uiteindelijke bent geworden. Je zal als het ware opnieuw geboren worden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final