Nullen


~Oneindige steun, openheid, aanwezigheid~

000 vertegenwoordigt het begin en het einde. je hebt onlangs een cyclus beëindigd en krijgt een nieuwe start – een nieuw begin! het universum biedt je oneindige ondersteuning bij welke veranderingen je ook doorvoert om je naar het volgende niveau te brengen!

N als een vlinder maak je grote veranderingen en transformaties door die een prachtig resultaat zullen hebben als je het verleden achter je kunt laten. Het is belangrijk om jezelf openheid te laten ervaren en met een positieve instelling verder te gaan.

000 staat voor eindeloze mogelijkheden. vertrouw erop dat je geleid wordt door de geest en verbonden blijft met de aanwezigheid van het goddelijke. 000 herinnert ons aan de oneindige eenheid en eeuwigheid en moedigt ons aan te erkennen dat jij altijd deel uitmaakt van de bronenergie.

De boodschap van dit nummer: “Je wordt herinnerd aan het Multidimensionale wezen dat je bent. Stel jezelf open en voel de kracht in het huidige moment, waar alle dingen worden gecreëerd. Als je open bent, trek je aan; wanneer gesloten, doe je afbreuk. Je bent één met alles wat is.”

~Multidimensionaal orakel~
van Sunny Dawn Johnston

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final