Vlinder dagkaart


Aartsengel Michaël: De transformatie verdiept zich
Kanaal: Ailia Mira

Goddelijke mensen,

Wij begroeten u, in liefde. We zijn hier om even te praten over wat zich begint te ontvouwenin jouw ervaring deze maand, omdat je veel krachtige afstemmingen en keuzepunten hebt waarmee je kunt creëren, afstemmen, loslaten, opruimen en in dit alles open kunt staan ​​voor meer van wie je werkelijk bent.

De energieën deze maand zullen zelfs nog intiemer aanvoelen in de manier waarop ze aspecten van jullie geschiedenis, jullie kosmische expressies en jullie voorouderlijke patronen raken en openen.

Na de intense infusies van hoger licht die jullie allemaal de afgelopen maanden hebben ontvangen, kan deze verdieping heel uitdagend aanvoelen, maar weet dat jullie je nu openen voor de meest fundamentele aspecten in jullie wezen en waarin jullie kansen voor ware bevrijding liggen.

Als je deze energieën ontvangt en ervoor openstelt, zullen ze je voorzien van het vibratiecontrast en de energetische activeringen om vele patronen van relaties met het leven in afgescheidenheid te herkennen, los te laten en op te ruimen.

Dit maakt de weg vrij voor waar jullie voor kwamen, de verschuiving naar Eenzijn, dus onthoud dit en doe je best om ervoor te kiezen open te zijn en te vertrouwen op je Goddelijke Zelf, en op het Oneindige, zodat je de energieën het gemakkelijkst kunt laten stromen. ontvangen en vervolgens de transformatie die daarop volgt, om de innerlijke alchemie te bewerkstelligen die het hier teweeg moet brengen.

Je eigen Grotere Heelheid, onder leiding van Aartsengel Metatron, begeleidt je ascensie-ervaring. Je Goddelijke Zelf kent je en luistert naar je. Het begeleidt je op elke mogelijke manier, om je te helpen zoveel mogelijk gratie en gemak te hebben met deze veranderingen, maar de verdieping van de energieën deze maand zal potentieel nog steeds als heel veel aanvoelen.

Weet dat je gesteund en geliefd wordt en dat je dit niet perfect hoeft te doen om er de vruchten van te kunnen plukken. Bereidheid, houding en intentie zijn op dit moment alles – dus jouw openheid om te ontvangen, verwerken, integreren, loslaten en op te helderen, datgene waarvan je voelt dat het je niet langer dient, en om jezelf te laten transformeren, is op zichzelf krachtig.

Een groot deel van deze verandering vindt en kan plaatsvinden op energetisch niveau, maar als de energieën oude emoties, angsten, herinneringen aanwakkeren, verliezen veroorzaken of op angst gebaseerde zorgen, doe dan wat je kunt om je op je ademhaling te concentreren en je hart te centreren. chakra en roep Grace Elohim aan om je weg te vergemakkelijken.

Daarnaast kan het belangrijk zijn om lichter te eten, goed te hydrateren, regelmatig in het gras te lopen of te liggen en uw lichaam te bewegen op muziek waar u van houdt, of tijdens het spelen met uw geliefde, uw kinderen of uw huisdieren. Deze eenvoudige dingen kunnen je lichaam en jezelf helpen, voor zover het de instructies van de binnenstromende energieën integreert en ernaar handelt.

Het voelen van vreugde en waardering op welke manier dan ook, ondersteunt je ook en dient je, nu en altijd. Let dus op en neem de tijd om te genieten van wat mooi en waar is, de opkomende indicaties dat de wereld inclusiever, vriendelijker en bewuster wordt van onderlinge verbondenheid.

Genereer, voor zover je kunt, hartenergieën van warmte, zorgzaamheid en compassie voor anderen – dieren, de natuur en mensen. Oefen met het uitstralen van waardering vanuit je hart, op een gevoelsmatige manier, in plaats van mentaal. Deze verschuiving is belangrijk en kan zeer krachtig zijn om te ervaren.

Iedereen zit hierin samen. De ascensie-energieën beïnvloeden jullie allemaal. En onthoud: niet iedereen begrijpt wat er gebeurt.

Een aanwezigheid van zachtheid, oprechte vriendelijkheid en warmte in uw interacties met anderen is een daad van planetaire dienstbaarheid. Wanneer je dit ook kunt doen, met openheid en oprechtheid, weet dan dat het een enorm geschenk is voor de wereld en voor jezelf. Wees de minnaar, dat ben je van nature. Het zal je eraan herinneren waarom dit allemaal belangrijk is en je moed en kracht geven.

Jullie wereld en jullie leven openen zich voor de diepste niveaus van genezing en transformatie die we ooit eerder collectief hebben ervaren. Dit is geen kleinigheid en vereist een enorm geloof, doorzettingsvermogen en focus om vreugdevol, dankbaar, open en gecentreerd te blijven.

Doe elke dag je best en feliciteer jezelf elke avond omdat je zo goed mogelijk bent verschenen. Vier elk moment van liefhebben, elk moment waarop je anderen en jezelf met respect en eer behandelt. Herken wat je leert en wordt. Bevestig jezelf, genereus.

Handelen in liefde en liefde zijn is waar je naartoe gaat. De momenten waarop je dat nu kunt leven, zullen je eraan herinneren waar dit allemaal voor is.

Vergeet ten slotte niet te vragen wat u nodig heeft - onthoud dat we u kunnen helpen met begeleiding, aanmoediging, inspiratie en door u te overladen met liefde, u te bezielen met vrede en eenvoudigweg uw hart te raken, om u hoopvol te laten voelen over waar u bent. opnieuw geleid.

Herinner jezelf er vaak aan dat je omringd bent door vele Engelenwezens van licht die je kennen en die je verbazingwekkende vermogen toejuichen om doelbewust te evolueren in liefde en licht.

Weet dat we hier zijn, en altijd bij jullie zijn, en het is onze grote vreugde om jullie te helpen en met jullie te verbinden.

IK BEN Aartsengel Michael, met de Raad van Stralend Licht.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final