3-KAARTENLEGGING 'LEIDING VAN HOGERHAND


REEKS 1: WENSPUT - RUIMTE MAKEN - HEB VERTROUWEN

Deze reeks vraagt je om eens diep in je binnenste te gaan kijken en zien wat je diepste wensen en verlangens zijn. Het is nu de tijd om aan deze diepste wensen en verlangens te werken om deze in de werkelijkheid te laten komen. Maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Je zal ruimte moeten maken in je leven om je eigen wensen en verlangens voorrang te kunnen geven. Vandaar dat de kaart van 'ruimte maken' hier zeker ook op zijn plaats is. Het is dan ook aan jou om de ruimte zelf te gaan creëren en plaats te maken om je wensen en dromen in vervulling te kunnen laten gaan. Je zal dit ook moeten doen in compleet vertrouwen in jezelf alsook in het universum. Dit is ook wat je leiding van hogerhand vraagt van jou: 'Heb vertrouwen' in jezelf maar ook in ons! "Het feit dat je voorwaarts gaat wil nog niet zeggen dat je vertrouwen in jezelf hebt. Vertrouwen in het goddelijke is genoeg, samen met de wetenschap dat het goddelijke op allerlei manieren door jou heen en met jou samen werkt. Steun maar op ons als je zelfvertrouwen wat minder is en wij zullen je van moed en geloof voorzien."

REEKS 2: NAAR HET ONBEKENDE - TOT HET UITERSTE GAAN - LAAT JE VERLEDEN LOS
Het leven is een avontuur en dikwijls zullen zich nieuwe mogelijkheden voordoen waarvan je niet weet wat je ermee moet doen. Dit is één van die momenten. Er wordt je gevraagd erop te vertrouwen dat deze nieuwe fase je wonderen en verbazingwekkende dingen zal laten zien terwijl je een onbekend terrein betreedt. Om dit nieuw terrein te kunnen betreden zal je mss wel eens tot het uiterste moeten gaan. Je zal je angsten opzij moeten zetten en je zal een sprong in het onbekende moeten nemen. Maar om dit te kunnen doen, zal je je verleden moeten loslaten. Dit is niet zo gemakkelijk zoals het mss lijkt. Maar je verleden zorgt voor een blokkade waardoor je de sprong niet durft te nemen. "De last om je verleden met je mee te dragen heeft je vermoeid gemaakt. De tijd is aangebroken om deze last van je af te werpen. Houd onze lessen en liefde in gedachten en laat al het andere achter je. Je zult het niet missen, want je hebt het niet meer nodig, je bent er nu klaar mee."

REEKS 3: STORMEN - OPRUIMEN - CUPIDO
Een ongemakkelijke chaos omringt je. Dingen waaraan je geen aandacht aan geschonken hebt kunnen de oorzaak zijn van een conflict. Opgekropte energie moet eruit, net zoals een storm in de natuur moet losbreken, want deze gebeurtenissen vinden plaats wanneer de elektriciteit tussen tegengestelde krachten de dingen naar boven brengt en tijdelijke wanorde creëert. Maar een storm kan ook ruimte creëren voor nieuwe dingen of vernieuwende dingen. Na een storm moet er altijd veel opgeruimd worden en worden dingen terug op zijn plaats gezet. Maar dan kunnen andere dingen een andere plaats krijgen of kapotte spullen worden weggedaan en worden vervangen door andere spullen. Zo gaat het nu eenmaal in het leven en dit moet éénieder van ons aanvaarden. Zo gaat het ook soms in de liefde. Soms moet er eens een zware storm woeden in ons leven zodat we alles terug op zijn plaats kunnen zetten en een beter perspectief kunnen krijgen. "We zenden grote golven liefde uit naar je hart en ziel, om je liefde voor het leven in jezelf te laten ontwaken. Je heldere besluit om de romantiek te accepteren en er van te genieten heeft deze ontwaking in gang gezet. Sta jezelf toe om op spontane wijze de liefde in al haar glorieuze aspecten te vieren."


Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final