Engel van een nieuw begin


Een nieuw begin is er nu voor jou! De engelen willen je eraan herinneren dat je vooruitgaat in de goede richting en dat je je niet hoeft te verzetten tegen wat er gebeurt. Dit is werkelijk een prachtig nieuw begin voor je leven! Als de dingen voor jou een beetje traag of stagnerend aanvoelen, kun je er zeker van zijn dat de engelen je helpen om over eventuele obstakels heen te komen, en je zou de inspiratie moeten voelen om je weer te vinden.

Het getal 22 geeft ook aan dat de zaken op koers liggen en dat u positieve verwachtingen kunt hebben over uw toekomst.

De Engelen laten je ook weten dat als je te maken hebt gehad met gezondheidsproblemen, je er zeker van kunt zijn dat er nu Engelen met je samenwerken om je te helpen emotionele genezing te verkrijgen, wat zal resulteren in fysieke genezing. Wees niet bang voor dit genezingsproces, alles komt goed met je. Je verdient het om je op je best te voelen!

"De Engel van een Nieuw Begin heeft jullie angsten gehoord over het loslaten van dingen in je leven. Dit is een tijd van een nieuw begin, nieuwe reizen en nieuwe avonturen. Onthoud dierbaren, dat alles met een reden gebeurt. Je hoeft dat niet te doen. Onderneem dit nieuwe begin alleen. Als je de scheiding van een geliefde meemaakt, wanhoop dan niet, want je engel is hier om je te troosten. Je zult ontdekken dat er leven is na het einde van de situaties waarin je verkeerde. Binnenkort zul je dat doen. in staat zijn te begrijpen dat je iets nieuws moest beginnen, zodat je je leven kunt verbeteren en verlichten. Het enige wat je hoeft te doen is vertrouwen en geloven!''

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final