Veel mensen hebben een hogere frequentie

 Veel mensen hebben een hogere frequentie. Op deze manier oefenen ze een bepaald effect uit op de mensen van wie ze ontmoeten. De mensen die nog heel onbewust leven reageren op de frequentie en worden vaak agressief, ook met woorden. Ze kunnen niet tegen de trillingen. Het schept onenigheid bij hen. In deze trilling worden hun zwakheden en negatieve gedachten versterkt.

Hoe hoger de mens trilt, hoe sterker het tegenovergestelde in de ander verschijnt. De hoger vibrerende, veelal bewuste mens wordt uitgedaagd om niet in een reactie te gaan. Hij moet zijn centrum vinden, zijn innerlijke balans. Dat is de oefening. Hij wordt onderweg voortdurend onderworpen aan beproevingen totdat hij dit bereikt. Dit is puur bewustzijnswerk.

Als de mens dit pad eenmaal is ingeslagen, is niets meer wat het was. Hij ontmoet wat rijp is voor verwerking. Het leven wordt een enkel pad van kennis. Niets is zonder betekenis. Hij wordt naar zijn problemen geleid totdat hij de weerstand opgeeft en niet meer reageert.

Mensen met een lagere vibratie leven volgens hun wil. Mensen die vanuit het hart leven beseffen dat een constructieve verstandhouding met sommige mensen simpelweg niet meer mogelijk is. Dit verklaart waarom oude vriendschappen en families nu uiteenvallen.

De een ontwikkelt zich vanzelf verder en volgt zijn hart, de ander wil niets veranderen en blijft bij zijn gewone leven, zijn gewoonten. Ze spreken al twee verschillende talen en gaan in verschillende richtingen.

De hartmens komt dan vaak in conflict met zichzelf, emoties worden gewekt en hij wil de ander graag helpen zodat hij hem niet kwijtraakt. Dit is echter niet mogelijk als hij trouw wil blijven aan zichzelf. De ander heeft al besloten. Hij wil niet verhuizen.

Een tijdlang is de hartmens verscheurd en is loslaten onvermijdelijk als hij zich niet opnieuw wil aanpassen. Dit kan worden vergeleken met een slinger die slingert totdat hij een stabiele positie bereikt.

Niemand kan een ander overtuigen. We kunnen onszelf alleen veranderen als we daartoe bereid zijn. We kunnen alleen maar het goede voorbeeld blijven geven op onze eigen weg. Dat is geleefde eigenliefde en heeft niets met egoĆÆsme te maken. En is daar niet
gerelateerd aan!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final