De magie van koffie en thee

De magie van koffie en thee
Vandaag gaan we het hebben over de magische werking van koffie en thee. Wat houdt het in, zijn er overeenkomsten en wat zijn de grote verschillen tussen koffie en thee? Hier ga ik antwoord opgeven in deze post. Lees je mee?
Koffie en thee wordt al eeuwen lang gedronken als warme drank. Als je niet van koffie houdt, geen probleem, dan neem je thee. Maar wist je dat er een magische werking aan koffie en thee zit? Niet? Je bent vast niet de enige.
Koffie kan je op verschillende manieren drinken. Zwart, met suiker, met melk, met melk en suiker, als cappuccino, als latte machiato en zo kan ik nog wel doorgaan. De meeste mensen drinken hun koffie met melk, suiker of zwart. Ook thee kan je op veel verschillende manieren drinken, warm, koud, met suiker, met melk (afternoon tea) en in diverse smaken. Maar wat is dan de magische werking vraag je je nu waarschijnlijk af. Dat ga ik je uitleggen.
Er zitten bepaalde stoffen in koffie en thee die je een bepaald gevoel geven. Zo heb je cafeïne in koffie zitten wat er voor zorgt dat je wakker en alert blijft. Het heeft een heilzame werking op je spijsvertering op het moment dat je last hebt van de darmen. Daarnaast kan je het koffiedik van de koffie gebruiken om weer nieuwe inzichten uit te halen door deze te lezen. Dit kun je doen door koffiedik in een kopje te doen en ermee te bewegen voor 1 minuut. Daarna kijk je wat je ziet en hier haal je de informatie uit op gevoel.
Thee heeft ook een heilzame werking op je lichaam. Je blijft gehydrateerd, het zorgt voor warmte. Er zijn diverse theesoorten te verkrijgen over de hele wereld, losse thee, zakjes thee, kruidenthee, zwarte thee, witte thee, groene thee en ga zo maar door. Kruidenthee kan helend werken in je lichaam. Bij buikpijn kun je gemberthee of kamillethee drinken om het lichaam te kalmeren. Wil je afvallen, dan drink je saliethee.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final