Leef je leven zoals jij dat wilt

 Leef je leven zoals jij dat wilt je hebt met een ander niks te maken. Wanneer je jezelf begint te worden, en vaker nee zegt zul je mensen daarmee beledigen en ook raken. Maar dat is niet jou probleem dus ga gewoon lekker je eigen weg en volg je dromen. Want niet iedereen zal in je leven blijven, er zullen ook nieuwe mensen komen. Mensen die jij nodig hebt op je pad om van te leren of die je doen groeien en mensen die je inspireren, mensen die van je houden zoals jij bent, zodat je niet steeds jezelf hoeft te verweren.

Want je hoeft je voor niemand in t houden gewoon wat je denkt en zeg wat je voelt, het is niet jouw schuld dat niet iedereen je kan begrijpen, sommige mensen zijn anders... die kunnen niet begrijpen wat jij bedoeld.
Iedereen volgt zijn eigen pad en ieder gaat zijn eigen weg, dus leef je leven en heb de mensen lief die er voor je zijn en die je steunen, ja heb ze lief die mensen aan je zij.... en geniet gewoon van je leven, doe wat jouw gelukkig maakt want je leeft hier maar één keer, en voor je het weet is het weer voorbij.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final