Geduld


 ~ GEDULD ~


Hoewel je misschien graag aan een nieuw project wilt beginnen, is dit niet het moment. Jullie bevinden je nu in de cruciale fase van het verzamelen. Dit betekent dat je nieuwe informatie verkrijgt door te studeren, lezen, mediteren, channelen, lessen volgen, deskundigen interviewen en op andere manieren. In het hele leven is er een tijd om te verzamelen en een tijd om te planten.

Het is nog te vroeg om te beslissen hoe u de nieuwe informatie die u tot u neemt, gaat gebruiken. Misschien heb je wel wat ideeën, dus het kan verstandig zijn om ze op te schrijven voor toekomstig gebruik. Al snel wordt u tot actie opgeroepen om uw kennis op nuttige manieren toe te passen.

Als dat gebeurt, zul je het erg druk hebben en heel hard werken. Geniet dus van de huidige momenten van dubbelzinnigheid en rust. Sta jezelf toe een leeg vat te zijn waarin de Hemel de inhoud van zijn Bibliotheek van wijsheid giet. Jouw unieke talenten zullen zich vermengen met deze wijsheid en deze synthetiseren tot een nieuwe en belangrijke manier om vrede op deze planeet te brengen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final