Mandala Dagkaart


 Je mag vandaag aandacht besteden op jouw verbinding met de bron, ook op een impuls om in actie te komen. Maar ook je eigen principes zijn heel belangrijk vandaag en focus op je integriteit.

Wat ook belangrijk is om je aandacht te leggen op datgene waar jij ´ja´ tegen zegt vanuit je kracht.
Ontvang wat jij nodig denkt te hebben om iets nieuws te beginnen. Dat kan voor jou inspiratie zijn of informatie of bijvoorbeeld een goed idee. Denk er eens over na wat jou vanuit je hartsverlangen in beweging brengt.
Zorg dat jouw handelingen op alle niveaus kloppen, zowel voor jezelf, als voor anderen, en ook voor het grote geheel. Geef jouw levensenergie aan wat jou sterker maakt en laat dit geheel stralen.
Het kan ook zijn dat er vandaag iets wakker wordt in jou dat je mag loslaten, omdat het je belemmert bij een nieuw begin. Pas als je dienstbaar bent aan jezelf ben je ook werkelijk dienstbaar voor anderen.
Zo ontstaat de kracht om wat jij wilt daadwerkelijk concreet maken. Laat zien wie je bent en zorg dat duidelijk is wat jij nodig hebt.
Gebruik vandaag de kracht van transformatie als ultieme toets: wat mag verdwijnen en wat mag voortbestaan in een verbeterde versie?
Maar ook je zicht op het grote plan en je onafhankelijke visie zijn vandaag extra belangrijk als aanwijzingen, er volgen namelijk heel veel tekens welke je mag herkennen.
De aantrekkingskracht van Moeder Aarde speelt hierbij ook een belangrijke rol vandaag. Zie Moeder Aarde als een altaar voor jou en verbind je met krachtplaatsen om je dankbaarheid te tonen voor alle rijkdommen die Moeder Aarde jou geeft met haar krachtige, zachte vrouwelijke energie.
Gebruik nu ook je onbevangenheid en humor en laat je vol verwondering op het pad van openbaring brengen. Houdt het luchtig en zorg ook goed voor je innerlijk kind die aangeeft dat niet te kunnen. Als wat je nodig hebt is erkenning.
Gebruik onrust om jezelf te zuiveren van negatieve en zwaarte, zodat je weer in het oog van de storm kunt zijn, waar je weet wie je werkelijk bent. Soms moet je vanuit jouw visie iets doen waar anderen niet meteen blij mee zullen zijn.
Zorg eerst voor jezelf en dan pas voor anderen, dan vinden ze je namelijk uiteindelijk het allerleukste. Bovendien kun je alleen delen uit een beker die gevuld is.
Jouw beker!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final