Roze licht verzenden

 1) Iedereen ervaart roze licht als onvoorwaardelijke liefde (op bewust of onbewust niveau). Het is geweldig om te sturen naar mensen van wie je houdt, naar onrustige situaties of naar een betere fysieke gezondheid. (Er zijn specifieke kleuren voor genezing. Maar dat is een andere zaak: roze licht is over het algemeen prima.)


2) Het sturen van roze licht naar zorgen en tegenslagen verandert deze vaak, waardoor op verrassende wijze oplossingen worden gevonden. Denk er over na. Je stuurt positieve versus negatieve emoties naar een probleem.

3) Het is nuttig om roze licht te sturen naar doelen voor persoonlijke expansie. Zie het als het houden van je project en geloven in jezelf. Stuur roze licht naar onbekende delen van het project. Zie jezelf informatie ontvangen.

4) Je lichaam reageert op roze licht. Stuur het naar je gezicht en lichaam. Stuur het naar elke benauwdheid of pijn. Voel hoe het licht door de strakheid uitzet. Wanneer je voldoende licht stuurt, komt je lichaam tot rust. (We sturen zelden liefde naar ons lichaam.)

5) Stuur roze licht voordat u e-mails verzendt of belt. De emotie van roze licht gaat aan uw boodschap vooraf, waardoor een positievere reactie ontstaat. (U kunt ook roze licht naar uw chequeboek, bedrijf of klantenkring sturen om uw omzet te vergroten)

6) Stuur roze licht naar vrienden, familie en anderen wanneer ze in je gedachten verschijnen. Stuur het naar huisdieren, planten en bloemen. Stuur het naar de planeet. Stuur roze licht naar jouw toekomst. Als mensen maken we ons zorgen over de toekomst. Is het niet beter om liefde te sturen?

7) Het sturen van roze licht naar je directe omgeving verhoogt de frequentie, scheidt je van het massabewustzijn en verbindt je met Goddelijk Bewustzijn.

**Roze licht verzenden**

Concentreer u op een persoon, probleem of probleem en stuur roze licht. Wanneer het roze licht verbinding maakt met het voorwerp waarop de focus ligt, ontstaat er een gevoel van ontspanning, geluk of vrede. Stuur meerdere keren als een gevoel van angst terugkeert. Het is slechts nodig om een ​​minuut of twee te verzenden. Volg dit door roze licht naar jou en je omgeving te sturen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final