Overloop


 OVERLOOP

Te veel, overweldig en genoeg

Er komen zoveel goede dingen op je af of gebeuren al in je leven, en toch denk je misschien dat ze niet mogelijk zijn of dat je ze niet waard bent.
Overvloed is de natuurlijke staat van iedereen voordat we onze beperkingen erop projecteren - definiƫren wat het betekent, wie het heeft, wie het krijgt, enzovoort.
Haal jezelf nu uit je conditionering en bekijk je leven door de ogen van overvloed.
Er is zoveel schoonheid en liefde.
Kansen en goddelijke synchroniciteiten die voorbestemd zijn om je dromen te ondersteunen, zijn er in overvloed en komen in de rij voor jou.

Het is soms moeilijk om er alles uit te halen omdat je gebombardeerd wordt met te veel informatie en prikkels, die je afleiden van de waarheid dat alles goed is.
Soms kan al deze overvloed overweldigend zijn en reageert je misschien met een overvloed aan empathie.
Overbelasting van empathie treedt op wanneer je afstemt op de collectieve angst en angst voor op handen zijnde veranderingen en onzekerheden.
Het is onhandelbaar; je hebt het gevoel dat je verdrinkt in die emoties.
Het is tijd om jezelf toe te staan ​​je los te maken, jezelf terug te brengen in je leven, je vertrouwen te herstellen in een macht die groter is dan jij, en jezelf eraan te herinneren je te concentreren op je kleinere persoonlijke universum, dat veel gemakkelijker te beheren is.
Op deze manier weet je dat je een doorgeefluik bent voor de zegeningen van het leven en deze kunt delen met anderen, waardoor deze perceptie van overloop zeer positief wordt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final