Heilige liefde


 HEILIGE LIEFDE

Je bent gezegend om deze kaart vandaag te ontvangen, omdat het laat zien dat je omringd bent door liefdevolle energie en dat de beker van je hart gevuld zal worden totdat het overstroomt met goedheid.
De engelen die nu bij je zijn, weten dat je je soms onbemind en niet gewaardeerd kunt voelen en dit kan je ervaring van liefde en waardering blokkeren.
De goddelijke energie die je op dit moment omringt, is er om je te helpen eventuele blokkades weg te smelten, zodat je open kunt zijn en ontvankelijk voor de liefde en waardering die je verdient.
Je engelengids moedigt je aan om op een liefdevolle manier naar jezelf te kijken en jezelf toestemming te geven om bemind te worden.
Als je je een tijdje hebt teruggehouden, maar nu klaar bent om de liefde die je in je hebt te delen, stuurt deze kaart de boodschap dat het veilig voor je is om dat te doen.

Uitgebreide boodschap:
Engelen van liefde verzamelen zich vol ontzag en feest om je heen, want je bent eindelijk bereid je te herinneren hoe liefdevol en beminnelijk je bent, en de hemel leidt je om te zien dat je liefdevolle relaties, liefdevolle ervaringen en liefdevolle acceptatie van de wereld om je heen verdient.
Deze kaart markeert een mijlpaal in je eigen zelfbewustzijn.
Het erkent de stappen die je hebt genomen om je waarde op te eisen en te erkennen dat je het verdient om geliefd en gerespecteerd te worden en je goed te voelen.
Het erkent ook een nieuw niveau van spirituele openheid, waardoor nog meer goddelijke liefde van je engelen en de Schepper wordt getrokken.
Er wordt meer van je gehouden dan je ooit zou kunnen dromen door de kracht en aanwezigheid die jou hebben geschapen, en door die liefde te ontvangen en te erkennen, zul je nog meer liefdevolle ervaringen in je leven creƫren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final