Elke liefdevolle vrouw

 Elke liefdevolle vrouw is een helende vrouw.

Een vrouw vol kracht, die iedereen om haar heen met vriendelijkheid voedt, die met serene ogen naar het leven kijkt, die oprecht is met haar identiteit, die geneest met een kus.

Een genezer is een vol energie, die genegenheid infuus en overbrengt, die liefde omarmt met meer liefde, die haar geheimen neemt, die diep gaat, die vergeving kent, die leeft in genade, die leert te weten.

Een genezer is menselijk, begripvol, kennis van haar kracht, haar inspiratie, haar permanentheid, haar chaos en orde, verdediger van haar leven, haar behoeften, haar dromen en de bagage van haar herinneringen.

De gave om een vrouwelijke genezer te zijn.
Daarom is een helende vrouw iemand die blijft waar ze gaat. Zij is degene die altijd vanuit het hart verzamelt, die sterk staat, die zich bewust is van wat er om haar heen gebeurt, die beslissend is.

Het kent geen perfectie en geen imperfectie, het IS gewoon. En met deze kracht helpt het anderen om te ZIJN. Hiervoor heb je een roeping nodig, een gevecht met je rechters, een conflict met het milieu.

Omdat een helende vrouw zijn niet altijd makkelijk is, is er veel strijd. We moeten vechten tegen alles dat ons niet toelaat om te voelen wat elk moment uitzendt, dat rechten probeert te veranderen, dat onze dromen probeert te onderwerpen, dat onze behoefte onderschat.

Genezer zijn is dus ook genoeg weten te zeggen, slavernij niet toestaan, Ć©Ć©n zijn, niet nodig hebben, maar liefhebben zonder maat en vooral. Vanuit daar vinden we de balans die het emotionele evenwicht van een vrouw hypnotiseert.

De kracht van de liefde van een vrouw
Er is niets sterkers dan de liefde van een vrouw die toegewijd is aan haar welzijn, die zichzelf accepteert, die haar heden begrijpt en haar verleden kent.

Door haar ervaringen en haar kennis deelt een healer de diepte van tijd, de betekenis van wensen en het belang van vervulde dromen verzamelen.

Elke vrouw heeft in haar ziel een strijder die keelt, die haar licht geeft, die haar hoop, kracht en wapens geeft om te vechten. Het is die innerlijke strijder die je wonden, verraad, teleurstellingen en afwijzen heelt.

En dit licht is hetzelfde dat je volwassen maakt, smaakvol wordt, je intelligentie verkent, jezelf weet te beheersen, je intuĆÆtie en je redenering in balans brengt, de kunst van het leven mooi maakt en het gevecht in tegenspoed.

Het hart van een vrouw, een oceaan van mysterie
Het hart van een liefdevolle vrouw is een oceaan van mysteries gevuld met vissen die gloeien als het donker is, waardoor het zowel vreemd als magisch is. Het hart van een genezer is iets dat de diepten van duizend mysteries verbindt.

Het is een hart dat voor zichzelf klopt, besmet in vriendelijkheid, respect, veiligheid, kracht, intelligentie en genegenheid. Dit zijn de pilaren die de opbouw van de helende vrouw in stand houden, die vrijgevig naar haar leven kijkt, die zich niet verbergt.

Dit zorgt ervoor dat acties verbinden en in balans komen met voelen en denken, dat een vrouw zich bewust wordt van wat ze is, wat ze was en wat ze kan zijn, want de beste remedie is acceptatie...

De genezer is iemand die gekleed is in kracht en waardigheid, met sleutels die deuren van gedachte openen, met make-up van de realiteit met de kleuren van het leven, met een verzameling motieven, van redenen die haar wachten...

Het beste medicijn voor de ziel is de zoetheid van een ander mens, de vriendelijkheid en gevoeligheid van de luisteraar, die zichzelf met respect behandelt en anderen waardeert als een schat.

Dat definieert een liefdevolle vrouw, een genezer.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final