9 Kaartlegging


 De momenten van gelach, schoonheid, vrede en spirituele aanwezigheid kunnen je elke dag vreugde brengen.

Hoe meer je die en andere vormen van waarde in je leven herkent, hoe meer je hervonden welvaart zal groeien en vermenigvuldigen!
Sommige moeilijkheden kunnen lange tijd een onderstroom van je leven zijn geweest, waardoor je met een diep gevoel van onrechtvaardigheid bent achtergebleven.
Als dat zo is, is dit het moment om dingen te veranderen. Je ziel verlangt ernaar dat je je relaties met jezelf en anderen herstelt.
Het kan zijn dat sommige dingen in je dagelijks leven nog niet goed gaat en dat kan pijn doen. Maar weet dat je door deze pijnlijke ervaring, juist kan groeien.
Vergeet de momenten niet want misschien steekt het vandaag, maar staat je morgen iets beters te wachten.
Deze week kan voor jou een tijd van besluiteloosheid en onrust worden. Je wilt vooruit, maar meerdere signalen wijzen in tegenstrijdige richtingen.
Soms kunnen veel opties ervoor zorgen dat je in veel verschillende richtingen springt, de ene start en vervolgens naar de andere gaat.
Maar tegelijkertijd kan besluiteloosheid je bevriezen in onzekerheid. Er is geen goede of foute beslissing, alleen een nieuwe stap in je proces.
Vertrouw op het licht en de vindingrijkheid van je eeuwige zelf.
Let dus heel goed op deze week, want dit is de perfecte tijd om je te focussen op de keuzes, acties en het gedrag waarvan je weet dat ze je ziel voeden en een gevoel van tevredenheid in je hart geven.
Grijp elke kans om dankbaar te zijn, want zelfs de kleinste momenten van schoonheid, liefde, vrede en geluk stapelen zich op in je levensenergie.
Deze gewoonte om waarde te zoeken in de kleine dingen is een voortdurende energetische keuze die dingen van nog grotere waarde in je leven trekt.
Vertrouw deze week op je intuĆÆtie. Besteed aandacht aan je dromen en houd je intuĆÆtieve ingevingen bij, leef jouw eigen authentieke waarheid.
Wees kritisch over alles wat je op dit moment doet, niet alles is wat het lijkt. Stel jezelf open om het te ontvangen.
Denk na voordat je iets doet; dit is aankomende week niet het moment voor impulsieve actie. Een goed doordachte strategie levert een beter positief resultaat op. Dus denk eerst goed na, voordat je de actie neemt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final