De Godin is een vrouw die een krijger is

 De Godin is een vrouw die een krijger is.

Ze is woest en wild. Ze houdt diep van en is medelevend tegenover al het leven. Ze is gepassioneerd en ongecontroleerd. Ze is ongetemd en ze is vrij. Haar gedachten zijn niet in het verleden of in de toekomst, - ze is totaal opgenomen door het nu en hier.
Ze komt voor zichzelf op en weet dat ze de schepper van haar realiteit is. Verantwoordelijk en moedig gaat ze sierlijk en glimlachend door het leven.
Hoewel veel mannen deze Godin willen vinden, missen ze vaak in begrip wie een Godin werkelijk is ~en dat zet zo heel vaak het podium voor onvolledige relaties, hartbreker en andere rampen.
Eens ontwaakte mannen die de vrouw vinden die haar Godinnen energie en kracht heeft GEACTIVEERD, moeten ze meestervaardigheden ontwikkelen om haar te behouden. En dat is precies wat ze van hem wil. Ze wil dat haar man evolueert en de hoogste versie van zichzelf belichaamt.
Ze weet wat ze wil, wat ze niet wil en ze zal er duidelijk over zijn.
Godin buigt zich niet om een man zoals zij te maken, haar willen of zelfs van haar houden. Ze houdt onvoorwaardelijk van zichzelf en ze heeft geen bevestiging nodig..
~ Miguel Angel

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final