Dagkaart uit Guilded Reverie Lenormand


De kaart van het Masker wil je duidelijk maken dat je verschillende rollen aan het spelen bent. Het kan zijn dat je nood hebt aan het veranderen van je rol in het leven of uit te zoeken welke rol je te spelen hebt in je leven. Het staat symbool voor het verbergen van gevoelens of voor het misleiden van gevoelens.
De kaart wil je ook duidelijk maken dat je bepaalde mensen in je omgeving niet zomaar mag geloven op het eerste zicht. Mensen zijn niet eerlijk in je gezicht. Ze lachen in je gezicht maar steken een mes in je rug. Deze kaart geeft duidelijk aan dat bepaalde mensen in je omgeving niet te vertrouwen zijn en dat je niet alles mag geloven wat ze je komen te vertellen.
Deze kaart kan ook duiden op het feit dat je schommelingen ondervindt in gemoedstoestand. De ene moment ben je vrolijk en kan je heel de wereld aan, de andere moment ben je heel down en rust alle lasten van de wereld op je schouders. Deze kaart waarschuwt ook dat je je soms niet weet te gedragen in je omgeving. Er wordt verwacht van je dat je je vrolijk opstelt ondanks het feit dat je je ellendig voelt binnenin.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final