De overgangssituatie van de aarde


 De overgangssituatie van de aarde: Krachtplaatsen. Leylijnen. Laat je leiden.


Leylijnen zijn lijnen met onzichtbare energiepunten op aarde. Je kunt ze voelen als je je erop afstemt en er gevoel voor hebt. Ze staan ook bekend als spirituele wegen en werden vergeleken met de meridianen die, volgens de Chinese geneeskunde, door het lichaam lopen. Ze verbinden heilige plaatsen, steencirkels, grafheuvels en de heilige plaatsen overal ter wereld.
In Australie gaven de Aboriginals via hun muziek uiting aan de mythe van de Droomtijd, niet echt een tijd van schepping, maar van ordening, waarbij belangrijke punten in het landschap een voorname rol spelen. Door middel van de traditionele liederen en dansen kreeg men toegang tot de omstandigheden van het land en kon veilig grote afstanden afleggen.
Velen menen dat wanneer we zulke heilige plaatsen op aarde bezoeken, er iets in ons ontwaakt. Sommigen geloven ook dat wanneer we in contact komen met deze heilige plaatsen in het land en ons eraan hechten, de planeet ook wordt een nieuwe impuls krijgt.
Heb je het gevoel dat je ziel je herinnert aan een heilige plaats die je moet bezoeken? Of dat je moet zorgen voor het land waar je woont? Dat je eerbied moet hebben voor de bekende en onbekende beschermers, of natuurgeesten, van dat land en ze moet erkennen? Als je je met de aarde verbindt en zijn beschermers eerbiedigt, dat stelt het land zich meer open voor jou en laat het je niet meer los. Het geeft meer vruchten af en de bewakers waken over jou.

Sterrenlicht aanmoediging:
Houdt de kaart bij je hart en fluister het volgende: 'ik eerbied voor de bekende en onbekende beschermers van de Aarde onder mij. Dank voor uw zorgen en blijk van liefde."

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final