5 Kaartlegging


 DE JUISTE BALANS VINDEN TUSSEN MISVERSTANDEN EN IETS NIEUWS PLANTEN


Je kunt er zeker van zijn dat je nu klaar bent voor wat dan ook. Je weet wat je moet weten, je vaardigheden zijn aangescherpt, en door ervaring en kennis ben je zo ver gekomen. Je voelt dat er een nieuwe fase in je leven aanbreekt.
Je leven is vol dualiteiten: je bent tegelijkertijd mannelijk en vrouwelijk, fysiek en etherisch, volledig menselijk en volledig goddelijk. Je hebt alle reden om zelfvertrouwen te hebben. Je hebt alles om je succes waar te maken.
Deze tijdlijn moedigt je aan om al deze ware, maar toch diverse aspecten van jezelf te verkennen. De Wet van Oorzaak en Gevolg is altijd aan het werk in je leven, en dit vertelt je dat je een groter bewustzijn moet brengen voor de zaden die je in je energetische veld plant.
Je bent niet bang om jou overtuigingen onder de loep te nemen; je kijkt naar de balans van zwart en wit om je heen zonder te veroordelen, en je kent de maat van jou eigen ziel.
Door je open te stellen voor deze ervaringen, zul je belangrijke, voorheen onbekende sterke punten en talenten aanboren en de reikwijdte van je spirituele, je persoonlijke en zelfs je professionele leven verbreden.
Je kunt nu iets doen omdat je weet dat je er klaar voor bent om in je kracht te gaan staan, je licht te laten schijnen en de wereld een dienst te bewijzen!
Is er een nieuw project dat je nog moet beginnen, een beeld of een idee dat zich in jouw hoofd vormt? Misschien creëer je een echte tuin voor jezelf, een plek waar je kunt putten uit de vredige energie van de aarde.
Ten slotte is er een waarschuwing in deze tijdlijn met betrekking tot vervormde waarnemingen. Magdalena (of Maria Magdalena) is historisch verkeerd begrepen, een prostituee genoemd toen ze eigenlijk een goed opgeleide landeigenaar was.
Wees je bewust van de manieren waarop je verkeerd begrepen kunt worden, en wees moedig in je intentie om je eigen leven te leiden en in je waarheid te staan.
Onthoud altijd dat je de zaden van optimisme, eigenliefde en geloof moet planten in elk doel - en op elk gebied van je leven - want uit die energetische tuin groeit groeiende vreugde.
Wees je ook bewust van eventuele misverstanden die je over jezelf hebt. Alle beperkende of veroordelende opmerkingen mogen terzijde worden geschoven.
Je gaat de kant van je bestemming op. Vanbinnen lach je van blijdschap als je het eens bent met deze waarheid.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final