Synergy


SENERGY

De frequentie van Synergy ondersteunt onze acceptatie en acceptatie van niet zo voor de hand liggende, nooit eerder geziene combinaties en verbindingen die resulteren in nieuwe manieren van functioneren, werken, denken, relaties, liefhebben en zijn.
Het herinnert ons eraan om het onbekende te omarmen, zodat nieuwe maar opwindende co-creaties een nieuwe realiteit kunnen creëren.
De oorsprong van het woord synergie komt van "werken". samen," en het kan worden beschreven als het resultaat van iets dat groter is dan de simpele som van zijn individuele delen.
In de nieuwe energie kunnen we verwachten dat synergie niet alleen verwijst naar een proces met een groter resultaat, maar naar een omvat het verenigen van elementen, energieën en zelfs ongedefinieerde attributen om iets compleet nieuws, anders en onverwachts te creëren.
Dit brengt een wonderbaarlijk element van magie in het hele proces.
Vertegenwoordigt op zichzelf de goddelijke vrouwelijke kwaliteiten van liefde, koestering, stilte en ontvankelijkheid; en de heldere geelgroene kleur vertegenwoordigt de nieuwe energie door helderheid, schoonheid en opwinding.
Paars brengt bewustzijn en inzicht, terwijl de opening aan de bovenkant dat vertegenwoordigt maakt input van een hogere plek mogelijk.
Deze communicatie wordt geabsorbeerd, naar de kern gebracht, omgeven door liefdevol roze en licht, en getranscendeerd om te worden vrijgegeven op het aardse vlak in een geschikte energie die in overeenstemming is met het bewustzijn daar.
De effecten hiervan rimpelen door de emotionele niveaus (het water), het mentale niveau (het blauw) en kunnen ons zelfs beïnvloeden op het DNA-niveau (de achtergrondcodering).


PROBEER DIT:

Neem even de tijd om naar binnen te gaan en na te denken over een situatie waarin ogenschijnlijk heel verschillende mensen bij elkaar kwamen en naar een mooi resultaat toe werkten.
Denk nu aan een persoonlijk doel van jou.
Wie kun je samenbrengen om je te helpen je doel te bereiken?
Hoe zit het met een wereldwijd doel - kun je erover nadenken en hetzelfde doen?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final