Seraphiel


 JOUW BERICHT

Toewijding is een van de hoogste engelachtige kwaliteiten. Engelen zijn volledig toegewijd aan de Bron van de schepping en zingen voortdurend lof voor de energie die hen en de wereld heeft geschapen. Om hun energieƫn te ervaren, is het belangrijk om hun vibratie te matchen. Dan zul je ze en hun wonderen aantrekken. Op dit moment worden jullie aangemoedigd om jezelf volledig en volledig te wijden aan de op dienstbaarheid gebaseerde missie waartoe je je geroepen voelt te vervullen. Dat zal engelen naar je toe trekken.

Je wordt ook aangemoedigd om de vreugde in je roeping te vinden. Als u merkt dat u zich gestrest, gefrustreerd voelt of vastzit, stem dan af op waarom u doet wat u doet. Het is belangrijk om te onthouden wie je bent en het ongelooflijke potentieel dat je hebt om de levens van anderen te verrijken. Herinner jezelf aan de eerdere stadia van je reis en hoe je vervuld werd van vreugde door te doen wat je doet; het is die energie die je zal helpen met gemak vooruit te komen. Dit is een tijd om dankbaar te zijn voor wie je bent, wat je hebt overwonnen en hoe je met een hart van toewijding kunt dienen.

UITGEBREID BERICHT
De Serafijnen zijn de engelen van de hoogste orde, die de troon van God omringen met gezang en toewijding. De Seraphim Seraphiel, hoewel hij doorgaans niet als een aartsengel wordt gezien, werkt nauw samen met de aartsengelen om genezing en licht naar de aarde te brengen. De naam betekent ‘Prins(es) van de Hoge Engelenorde’ en Serafiel zou de engel zijn die de hoogste rang in de hemel bekleedt, degene die alle aartsengelen beschermt, bestuurt en leidt, en die ons eraan herinnert hoe wij kan worden ondersteund en anderen ondersteunen door een diepe verbinding met God.


KUNSTENAAR: Jennifer Hawkyard

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final