De boodschappen


De boodschappen zijn gedraaid ❤
1->Lucht 🌪
Lucht fascineert omdat het onzichtbaar is. De lucht onthult zichzelf alleen in zijn actie. Je wordt omringd door lucht bij alles wat je doet en ervaart. Je ademt lucht in en uit. Je hoort de wind in het ritselen van de bladeren. Het element lucht weerspiegelt de energiestroom in jezelf die onzichtbaar is, maar zich openbaart in daadkracht (het vuurelement) en creaties (het aarde-element).
Door ervaringen kan je kennis over het leven verzamelen. Het is jouw taak die informatie te bundelen om inzicht te verwerven in het leven en de eigen werkelijkheid vorm te geven. Steeds opnieuw kun je je leven vanuit een andere invalshoek bekijken, waardoor je leven blijft fascineren. Het element zet je aan om je leven constant te vernieuwen, dit kan op innerlijke weerstand botsen. Alles wat niet logisch verklaarbaar is, kan als een mentaal obstakel ervaren worden. Het is je opdracht om in je leven balans te creëren tussen je emotioneel bewustzijn en het rationeel denken.
2 ->Vuur 🔥
Vuur is een scheppende en transformerende kracht, die kan creëren en vernietigen. Je herkent de kracht in smeulend hout, een flakkerende kaarsvlam of felle bosbranden. Vuur is een element dat op talloze manieren onze beschaving drastisch heeft veranderd. Zonder de herscheppende energie van vuur zou leven niet mogelijk zijn. Het element is verbonden met levenslust. Vuur zet aan om in actie te komen en je volledig potentieel zichtbaar te maken. Ze is een aandrijvende kracht, de wezenlijke essentie die aan de basis ligt van je gedachten, emoties en acties. Hoe kan ik een verschil betekenen in de wereld? Hoe kan ik het aards paradijs zichtbaar maken voor mezelf en anderen? Het is je opdracht om via het element vuur de universele energie zichtbaar te maken. Dit doe je door je af te stemmen op de levenskracht in de wereld en in jezelf. Daarna ga je met die energie concreet aan de slag.
3->Aarde ⛰️
Aarde is het element dat het meest zichtbaar is in je leven. Elke dag ervaar je de dragende kracht van de aarde onder je voeten. Je leeft en werkt op aarde en daarom voelt het element veilig en vertrouwd aan. Aarde is een vruchtbaar element dat je voedt en levenskracht geeft. Die kracht stimuleert je om je kennis, talenten en persoonlijkheid te ontwikkelen en zichtbaar te maken.
Hoe ga jij praktisch om met je kennis en creativiteit? Gebruik jij je talenten om de zichtbare wereld naar je hand te zetten en uit te breiden? Het is je opdracht om via het element aarde jezelf uit te drukken in je omgeving. Omarm je eigen groeipotentieel. Dit doe je door jezelf zichtbaar te maken, je leven vorm te geven, aan te passen en te ontwikkelen.
4->Water 🌊
Water is een verbindend element. Samenlevingen zijn door de eeuwen heen opgebouwd dicht bij waterbronnen, rivieren en zeeën. Water maakt het land vruchtbaar, brengt voedsel op het bord en bezit een reinigende kracht. Het is een innerlijk element dat transformeert, vloeit en het leven in beweging brengt. Die beweeglijkheid herken je in de cyclus van eb en vloed en daarom is het element sterk verbonden met de maan.
Water is verbonden met het emotioneel bewustzijn, het onbewuste, intuïtie en spirituele ontwikkeling. Je diepste verlangens vormen je innerlijke krachtbron die het mogelijk maakt om in actie te komen en jezelf zichtbaar te maken in de wereld. Durf een innerlijke reis te maken om de kracht van emoties te ontdekken. Word je hierbij geconfronteerd met emotionele ballast, vertrouw dan op de reinigende en bevrijdende kracht van water.
Voel voor jezelf aan of deze boodschap met je resoneert en of je met deze energie aan de slag kunt, als je je er niet kan in vinden mag je dit in liefde loslaten ❤🙏

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final