Dagkaart uit Angels Blessings orakel


Denken
Metatron is hoofd der archieven ofwel de secretaris van God. Hebreeuwse legenden zeggen dat hij niet altijd een engel is geweest, maar een mens genaamd Henoch. Volgens dit gegeven wandelde Henoch met God. Hij is, met andere woorden, niet gestorven. Metatron beheert speciale archieven, de zogeheten Akasha Archieven. Hier zijn al onze gedachten en daden opgeslagen op een indrukwekkend en extreem gevoelig scherm van geestelijke vloeistof. Ons gedrag is steeds de oorzaak van zowel onze dagelijkse levenservaringen als onze toekomst.
Het is niet voldoende om alleen maar aan leuke zaken te denken. Het gaat erom de geest te schonen van verkeerde overtuigingen en ontvankelijk te maken voor de waarheid. U bent geboren om uw unieke interpretatie te tonen. Maar voordat u weet hoe u zich met de waarheid moet verbinden, functioneert u oppervlakkig en automatisch.
U handelt op grond van emoties, omgevingsfactoren, lichamelijke sensaties, culturele achtergronden en vooroordelen. Zodra u leert op een hoger plan te leven, zal uw Eeuwige Zelf uw bewustzijn vullen en proberen weer in liefde en vrijheid een met u te worden.
Niets kan fysiek worden zonder eerst een gedachte te zijn geweest. U bent Gods gedachten en u kunt met uw eeuwige intelligentie contact maken in uw creatieve denken. Roep Metatron aan om uw intellect te ontwikkelen en alles los te maken wat u gevangen houdt. Een zuivere fantasie is Gods middel van expressie. Probeer de spiegel schoon en ontvankelijk te houden, zodat u de kracht van deze goddelijke gave kunt zien, hoor en leren kennen.
Uw diepste gedachten creƫren uw uiterlijke realiteit met magnetische aantrekking. Gedachten van eigenwaarde en comfort zorgen voor een positief leven. Oordelende gedachten zorgen voor afstand tussen u en anderen, boze gedachten trekken geagiteerde mensen aan, en zelfmedelijden en wraak veroorzaken ziekte. De manier waarop u met uzelf spreekt, bepaalt uw leven. Zoek naar oorzaken van negatieve scenario's, kijk welke invloed ze op uw leven hebben en laat ze verdwijnen.
Oordelen beheersen het bewustzijn, zoals gewoonten de lichaamsreacties bepalen. Onderdrukken gewoonten uw natuurlijke reacties, probeer dan het gebrek aan afstemming te compenseren door de algemeen geldende regels van aangeleerd gedrag toe te passen. Om een gewoonte kwijt te raken, moet u uw gevoelens over dit gedrag en de effecten ervan op uw leven onderzoeken. Wat is de invloed ervan op u?
Gebruikt u het om uw gevoelens te onderdrukken? Waardoor is het ontstaan? Kunt u hier vat op krijgen, dan bent u op weg naar de vrijheid. Een gewoonte valt weg, zodra het bewustzijn van de noodzaak is verlost. Ontdek, aan-vaard en begrijp de patronen die er zijn om een nieuw bewustzijnsniveau in u te transformeren. Door uzelf te bevrijden van belemmerende gedachten zult u op omstandigheden reageren op de manier die voor u op dat moment de juiste is.
Diep in u, in elke wens, in elke doelstelling, is een stem die schreeuwt om gehoord te worden. Deze stem is zo subtiel dat u erg stil moet zijn om hem te horen. Wanneer u dingen wenst die niet goed voor u zijn, laat deze stem een nauwelijks waarneembare suggestie van de waarheid horen of probeert hij zachtjes uw geweten wakker te schudden. Als u zich ten slotte overgeeft aan zijn aanhoudende suggesties, dan zult u samensmelten met uw Eeuwige Zelf.
Besteed uw tijd aan rustige overdenkingen om het beeld van God in de spiegel van uw verbeelding te ontvangen. Schep met liefde vanuit uw hart en uw beloning zal groot zijn. Wijd 's ochtends, zelfs voordat u opstaat, uw gedachten aan de Goddelijke. Verkies gezondheid, kracht en liefde boven ziekte, angst en pijn. Laat uw wil van God komen en zie hoe het ware levenswerk begint!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final