IMAGINATION


IMAGINATION


Je fantasie was ooit wild, vrij en magisch. Diep in je hart geloofde je dat alles mogelijk was.

Toen werd je ouder en moest je in het 'echte wereld' leven. Je moet verstandige actie ondernemen, verantwoordelijkheid nemen en feiten en andere dingen leren in plaats van in dagdromen te blijven hangen. Dit denken sneed je af van je magie en blokkeerde je om een ​​​​​​van je krachtigste manifestatietools te gebruiken.

Nu roepen de eenhoorns en gevleugelde paarden je op om terug te zweven naar de rijken van je verbeelding en dagdromen te gebruiken als een krachtige manier om je realiteit te creëren. Keer terug naar je kinderlijke geest die vol verwondering was, en naar je geloof in magie en wonderen.

In plaats van beperkt te worden door de rede, sta jezelf toe hoog in de mogelijkheden om te vliegen en te geloven dat je alles kunt zijn, doen en hebben. Als je het in je geest kunt zien gebeuren, kan het fysiek werkelijkheid worden.

Besteed elke dag tijd aan het dromen van wat je wilt. Laat uw verbeeldingskracht van vreugde, verrukking, dankbaarheid, activering en verrassing activeren - ook uw stoutste dromen al zijn uitgekomen. Laat die gevoelens je lichaam overstromen en ze stromen terug naar het universum. Zeg bij voorbaat dank en geef het 'hoe' over aan het goddelijke.

De eenhoorns die je belooft, zijn ook om nog hoger te gaan met je droom en erop te vertrouwen dat ze dichterbij zijn dan je denkt. Heb geduld en geef niet op net voordat je visie zich manifesteert.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final