Orakel van de verborgen werelden


~ BERGVERLICHTING ~


De wezens van de verborgen werelden kunnen via portalen hun weg naar deze dimensie vinden. Ze komen in eenvoudige vormen van licht en bieden energie aan de natuurlijke wereld, vooral in deze tijd van verandering op onze planeet. Zij helpen degenen die voor de planeet zorgen en deel willen uitmaken van de evolutie ervan.

Als deze kaart resoneert, maak je deel uit van het collectief dat is uitgekozen om het werk te doen waardoor de planeet meer dan eens een groot gevaar heeft overleefd. Je hoeft alleen maar ruimte te houden voor liefde, voor trillingsenergie, om vrede en kalmte in jezelf te bewaren, wat een rustgevend effect zal hebben op de mensen om je heen.

Dit is geen zelfgenoegzame vredeshandhaving, noch het negeren van de crisis waarmee Moeder Aarde wordt geconfronteerd. Het moet een ruimte creëren waarin de hoop levend kan worden gehouden, zodat de wezens van licht door de heilige plaatsen, de portalen van de verborgen werelden kunnen blijven komen en hun weg kunnen vinden naar de bomen, naar de dieren, naar de planten. en de waterwegen, door de lucht en diep in de klei van de aarde, om haar te helpen zuiveren, genezen en onderhouden.

Houd deze liefdevolle lichtenergie in jezelf. Spreek vanuit je hart, houd vriendelijkheid dicht bij je. Wijs de weg door het alternatief te zijn. Doorbreek de ketenen van woede of verdriet die proberen je geest tot slaaf te maken, je te overweldigen. Laat lichtheid op dit moment de weg zijn en houd de paden levend zodat het licht zijn heilige werk kan doen.

Orakel van de verborgen werelden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final