Mandala dagkaart


Een aantal zaken gaan misschien niet zoals je had gehoopt. Het belangrijkste is hoe je erop reageert. Accepteer wat je voelt of opmerkt. Wees vooral liefdevol tegen Jezelf. Je hebt er emotioneel vaak alleen voor gestaan. Om Jezelf door deze fase heen te loodsen zijn evenwicht en harmonie belangrijke randvoorwaarden. Het helpt je om goed te kunnen functioneren. Blijf optimistisch over de Weg die voor je ligt. Met een positieve houding, kunnen wonderen gebeuren in je leven. In deze periode voel je je soms belaagd door alle dualiteiten. Neem tijd om te analyseren wat goed voor je voelt.

Je bent een bescheiden mens, die de voorkeur heeft om op de achtergrond te blijven. Zorg ervoor dat je Jezelf niet aan de zijlijn plaatst. Anders loop je het risico, dat je niet de erkenning ontvangt, die je zo verdient. Je bent een prachtige ziel. In al je bescheidenheid is het noodzakelijk om voor je belangen op te komen. Het is niet de bedoeling, dat je rechten worden afgenomen. Je bent een gevoelig persoon. Je gevoel van empathie laat je aanvoelen wat de ander bezig houdt. Je wordt begeleid door het Universum. Ze geeft je toegang tot de benodigde informatie door middel van tekens, synchroniciteit en 'toevalligheden'. Geef Jezelf de nodige tijd voordat je besluiten neemt. Anders riskeer je, dat je ondoordachte keuzes maakt.

Je overweegt om toenadering tot iemand te zoeken. Voel of diegene je vanuit het Hart tegemoet komt. Op dit moment ben je afgeleid door gevoelens van eenzaamheid. Je beschikt over de Kracht om op je eigen manier de dingen te doen, waar jij je goed bij voelt. Word je bewust van wat er allemaal mogelijk is in je toekomst. Het werken aan een solide basis is nu je eerste prioriteit. Dat kan op emotioneel of professioneel vlak inhouden. Alles staat in het teken van stabiliteit. Soms sta je te standvastig met je hakken in het zand. Durf wat veerkrachtiger te bewegen. In het onverwachte liggen je uitdagingen geborgen. De tijd is nu rijp om Jezelf waar te maken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final