Fluisteringen van Lord Ganesha


 ~ PRESTATIE ~



Wat jij verlangt, verlangt ook jou. Wat er op dit moment ook in je leven gebeurt, weet dat je heel dicht bij het ontvangen van een geschenk van het Universum bent. Een geschenk van voorspoed en overvloed. Het zal deels te danken zijn aan je eigen harde werk en actie, maar er kan ook een klein verrassingselement in zitten. Hoe dan ook, het komt op het perfecte moment.

Innerlijk werk wordt altijd weerspiegeld in onze buitenwereld. Eigenwaarde, eigenliefde en zelfacceptatie zijn belangrijke aspecten waar je nu aan moet werken, zodat je je open kunt stellen voor de geschenken die naar je toe komen. Gelooft u dat er prachtige dingen op u afkomen, en dat u ze allemaal verdient? Of geloof je dat overvloed en welvaart alleen voor anderen geldt?

Als we geloven dat we niet hetzelfde geluk of vermogen hebben als anderen om aan te trekken wat we het meest verlangen, blokkeren we onszelf om te ontvangen. Een self-fulfilling prophecy. In plaats daarvan kunnen we al ons geloof en vertrouwen in onszelf en het universum stellen, wetende met kalme zekerheid dat we de gemismentaliteit veilig kunnen loslaten en vooruit kunnen gaan naar iets nieuws.

Lord Ganesha verwijdert obstakels en hij zal je helpen je perspectief te veranderen rond wat jij denkt dat voor jou mogelijk is. Kijk goed naar wat je tegenhoudt en onderneem stappen om het los te laten. Weet dat als je dit bewust doet, er gegarandeerd verandering zal plaatsvinden.

~Fluisteringen van Lord Ganesha~

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final