NIEUW BEGIN

Vandaag is de dag van de Witte Wereldoverbrugger en begint ook het Witte Wereldoverbrugger levenspad. Welke nieuwe wegen heb jij bewandeld in het Rode Hemelwandelaar levenspad? De beweging die jij hebt gemaakt in de richting van je verlangen, maakt het mogelijk om nu de brug te slaan tussen wat was en wat zal zijn.
Het Witte Wereldoverbrugger levenspad dat vandaag begint, geeft energie en voeding aan jouw intentie. Misschien op een heel andere manier dan je zou verwachten. Werkelijke vernieuwing gaat namelijk met chaos gepaard. En te midden van chaos ontvang je deze dertien dagen in het Witte Wereldoverbruggerpad energie om even stil te staan om te zien wat er gebeurt en even afstand te nemen. Dat gaat je helpen om te zien waar het leven écht heen wil met jou, in plaats van waar jij denkt heen te moeten van jezelf of anderen.
OP HET GRENSVLAK ONTSTAAT DE BRUG
Witte Wereldoverbrugger overbrugt schijnbare tegenstellingen: hoofd en hart, oud en nieuw, zichtbaar en onzichtbaar, verlangen en angst. Op het grensvlak kunnen we verbinding maken en vinden we de brug. Het is een dunne lijn, maar hij is er! En dat is precies de plek waar vernieuwing ontstaat.
Witte Wereldoverbrugger leert je overgave aan het nieuwe en vergeving voor het oude zodat een einde ook echt een nieuw begin kan worden. Loslaten wat jou loslaat en volgen wat zich aandient.
De komende dertien dagen kun je optimaal benutten door meer ruimte te maken voor ontspanning en plezier. Juist ook als je het lastig hebt. Dat helpt om te voelen waar het werkelijk om draait in je leven. Juist door de controle los te laten en meer te focussen op lichtheid, wordt duidelijk waar je hart echt naar uitgaat en of wat je doet nog wel klopt met wie je diep van binnen bent.
WELKE BRUG WIL JIJ BOUWEN?
Wil jij jouw eigen brug bouwen met de Tzolkin? Neem dan een moment voor jezelf om je intentie op te schrijven en geef woorden aan je verlangen. Waarom wil je deze brug en welke belemmeringen komen er in je op? Door te delen wat er is draag je bij aan jouw brug én die van een ander. Zelfs als je denkt dat jouw intentie alleen maar over jou gaat. Vertel ook gerust waarom je denkt dat het niet zou kunnen lukken. Alles hoort erbij! Mijn ervaring is dat bezwaren dan kunnen transformeren naar mogelijkheden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final