Spiritueel proces..

1) Ga zitten, maak het je gemakkelijk, sluit je ogen en haal een paar keer diep adem.


2) Laat je lichaam ontspannen en laat je geest helder worden. Breng de intentie naar je ziel dat je nu klaar bent om je eerste aspect te integreren. Dit roept de energie van je ziel op en stelt deze in staat je te helpen bij het verwijderen van blokkades om je aspecten te kunnen integreren.


3) Je ziel bouwt zich op in de lucht om je heen, maak je geen zorgen als je het niet ziet, het gaat om een ​​relatie tussen je ziel en je lichaam, je hoofd hoeft het niet te snappen. De neutrale energie van levenskracht die in de lucht aanwezig is, wordt nu geprogrammeerd met de energie van je ziel.


4) Begin het in te ademen. Adem het in elke cel van je lichaam.


5) Als je dat doet, zal het alles in je beginnen te roeren dat een blokkade voor je is om je aspecten te integreren. Je emoties zullen stijgen, net als je angsten.


6) Merk elk ongemak in je lichaam op, breng je bewustzijn naar deze plek en adem de energie van je ziel in deze plek. Laat de energie van je ziel het met je beleven. Je ziel is een hoge frequentie, de blokkades, de angsten, een lage frequentie, door de ziel in te ademen kom je boven je blokkades uit en verwijder je ze.


7) Laat de emoties op elke gewenste manier worden gewist. Je mag huilen, dieper ademen, laat het gewoon toe. Je zult merken dat je problemen die verband houden met elk aspect naar boven komen, ophelderen en je steeds dieper en dieper brengen.


8) Als je eenmaal hebt opgeruimd wat integratie in de weg staat, zul je merken dat je rustiger wordt; je ademt regulerend. Nu is het tijd om te integreren.


9) Stem nogmaals af op je ziel en adem de nieuwe frequentie in die je ziel brengt.


10) Je kunt beelden, woorden of gewoon gevoelens krijgen als je dit nieuwe aspect van het zelf integreert. Wees je ervan bewust.


11) Blijf open totdat je ziel je laat zien, je bent compleet. Laat je leiden door je intuĆÆtie over hoe vaak je dit proces moet doen en geniet ervan om de nieuwe, hele jij te worden. Zo simpel is het.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final