Yeiazel

 40 YEIAZEL.

YEIAZEL is de beloning die op je wacht wanneer je de 39 voorgaande Engelenkrachten ontwikkelt hebt ! YEIAZEL is als een Vallei, een Vallei van Troost. YEIAZEL brengt de vreugde en geeft je de mogelijkheid om van alles in het leven te genieten. YEIAZEL brengt je steun en vreugde omdat YEIAZEL je laat zien dat je op het juiste pad bent, hij geeft je de zin, het enthousiasme om je karma op te lossen.

De vreugde die YEIAZEL je brengt is de vreugde om te kunnen genieten van al het werk dat verricht is. YEIAZEL brengt enthousiasme omdat je enthousiast wordt wanneer je weet dat je op de goede weg bent en dat de toekomst je toelacht. YEIAZEL laat je zien dat alles een reden had. Na een lang pad vol werk en beproevingen kun je nu eindelijk rusten. YEIAZEL is als een oase waar je rustig kunt zitten en genieten van de vruchten van je werk. Wanneer het werk verricht is, is men blij en opgelucht. YEIAZEL brengt je opluchting omdat je met YEIAZEL ziet dat je het juiste hebt gedaan.

YEIAZEL zorgt voor een goede communicatie. We praten vol vreugde over onze ontdekkingen. Hetgene wat we zien, voelen en denken. Hetgene wat we horen en ruiken. Alles schenkt ons vreugde omdat we de samenhang der dingen beginnen te begrijpen. Wij komen erachter dat alles een weerspiegeling is van ons innerlijk gebeuren. Wij komen erachter dat de oplossing voor alles in onszelf ligt. Bovendien zorgt YEIAZEL ervoor dat wij in rust en vrede kunnen communiceren met dit Zelf in de oase van ons innerlijk Bewustzijn.

Of wij nu dansen, praten of zingen, met YEIAZEL hoeven wij niets meer te bedwingen. Wij hebben Alles al geleerd en kunnen nu in vrijheid met elkander praten. Zonder Leugens of iets weg te laten. YEIAZEL zorgt voor de Glimlach - communicatie die het leven van iedereen verrijkt.

YEIAZEL maakt van je leven een Gebed want het beste Gebed is Vreugde !
Content zijn met jezelf, wat je hebt gedaan, waar je nu staat en waar je nog naartoe zal gaan. Alles kan vreugde brengen. Elk werk dat verricht wordt brengt de Vreugde van het resultaat. Elke overwinning brengt Fierheid en Trots. Je hebt controle over jezelf en je leven. En de mogelijkheid om voor alles een vreugdevolle oplossing te bieden. Het is de LIEFDE die deze vreugdevolle oplossing realiseert.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final