Tsaphkiel

 TSAPHKIEL

TSAPHKIEL is de organisator, de computer van het universum. Hij transformeert de Goddelijke energieën, vooral de Goddelijke wil en de Christus liefde in wetten. Hij maakt de mensheid bewust van deze wetten. Hij schenkt je de nodige intelligentie om deze wetten te begrijpen en er naar te handelen. Hij schenkt je de kennis die je toestaat om al je ideeën waar te maken. TSAHPKIEL doet je begrijpen hoe je je het beste kunt gedragen, waarheen je het beste kunt gaan. Hij toont je de waarheid, hij toont je de juiste weg. TSAPHKIEL laat je de consequenties van je daden zien. Hij laat je de vrijheid om steeds de zelfde fouten te herhalen en de gevolgen ervan te ondergaan totdat je ze begrijpt en er achter komt dat alles in je leven het resultaat is van je eigen gedachten, gevoelens en daden.

TSAPHKIEL kan je de werking van de grote kosmische machine doen kennen en staat je bij in alle studies omtrent deze werking. Hij helpt je steeds wanneer je nadenkt over het hoe en waarom der dingen. TSAPHKIEL staat je bij in het grootse werk om de kosmische, natuurlijke, logische en rationele principes te begrijpen, je ze eigen te maken en er in harmonie mee te werken door middel van het toepassen van deze principes in je dagelijkse leven. TSAPHKIEL is de vader van alle materiële creaties, het is dankzij de intelligentie die hij je schenkt dat je al je dromen waar kunt maken. TSAPHKIEL schenkt je de actieve intelligentie die zich uitdrukt door middel van gedachten, gevoelens en daden. Deze intelligentie kan zich kenbaar maken dankzij mooie woorden of zich realiseren dankzij goede daden die ervoor zorgen dat het woord wordt.

TSAPHKIEL toont je de weg en geeft je de nodige motivatie om de juiste stappen te zetten. Hij leert je de dans des levens en laat je zien dat elke pas bijdraagt aan het geheel en dat alles zijn reden heeft. Hij is de bron van alle zegeningen die het leven je te bieden heeft. Hij is de zege die je doet bewegen. Hij is de opoffering die je elke dag maakt wanneer je 's morgens wakker wordt uit je heerlijkste dromen om in actie te komen. Hij is de schepper van de tijd, hij geeft je de mogelijkheid om uit het verleden te putten en in het heden de nodige acties te ondernemen. Wanneer je naar zijn stem luistert en zijn wijze raad opvolgt kan de toekomst enkel als een geschenk ervaren worden. Hij kan de deur naar liefde, spiritualiteit, voorspoed en succes voor je openen. Hij biedt je de sleutel voor al je problemen. Hij is de oplossing die in jezelf woont. Aartsengel, Prins TSAPHKIEL regeert over het engelenkoor der Tronen. De dag dat zijn energie het sterkst aanwezig is is zaterdag. Hij werkt voornamelijk met de energie van Saturnus.

TSAPHKIEL zal je steeds inspireren, je nuttige ideeën brengen en je helpen bij het uiten van de Goddelijke schoonheid in kunst, woord en daad. Hij helpt je om de noodzakelijke stappen te zetten op de sociale en maatschappelijke ladder naar succes. Hij leidt je ook naar boven langs de Jakobsladder, de Goddelijke ladder en brengt je zo bij je ware zelf, je ster, je hogere zelf, je Goddelijke zelf. Hij staat je toe om steeds vooruit te gaan en de frequentie van je gedachten, je gevoelens en je manier van gedragen steeds te verhogen, te verbeteren. Hij zorgt ervoor dat je de nodige veranderingen ondergaat, van milieu verandert, de juiste mensen ontmoet, uitnodigingen en inspiraties ontvangt, reist en jezelf steeds meer ontwikkelt dankzij al deze syncroniciteiten die men meestal het toeval noemt. Op deze manier staat hij je steeds bij in je werk, je evolutie, je weg naar gelukkig zijn.

Wanneer je nadenkt en mediteert over al deze intelligente woorden zul je ze begrijpen en er iets nuttig mee kunnen doen in je leven, dan zul je ze uit kunnen voeren en waar maken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final