VIBE HOGER

 VIBE HOGER...

Een zin die vaak wordt gebruikt in de Wet van Attraction gemeenschap om de daad van het verhogen van onze vibratie of frequentie te betekenen om wat we verlangen in ons leven aan te trekken. Hoe werkt het? Laten we ons verdiepen in deze reis van 'vibing higher. '

Onze gedachten, gevoelens en overtuigingen produceren een unieke trilling die resoneert met het universum. Als we 'hoger zijn' stemmen we onszelf af met positiviteit, liefde, vreugde, dankbaarheid en overvloed. We verschuiven onze focus van gebrek naar overvloed, van angst naar liefde, van negativiteit naar positiviteit.

Hoger trillen gaat niet over het negeren van de negatieve dingen, maar over het erkennen, ervan leren en dan onze focus verleggen naar het positieve. Het gaat over het belichamen van de energie van wat we verlangen, en daarmee een vibrationele match ermee worden.

Onthoud, onze interne staat manifesteert zich in onze externe realiteit. Dus, om aan te trekken waar we naar verlangen, moeten we eerst die gevoelens in onszelf kweken. Laten we hoger viben, afstemmen op de frequentie van onze dromen en getuige zijn van de wet van aantrekkingskracht in actie.

In de grote symfonie van het bestaan gaat hoger viben over het orkestreren van onze interne harmonie. Laten we dit ritme omarmen en dansen op de melodie van onze hoogste vibraties.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final