Als je opgroeit

Als je opgroeit ga je je op een gegeven moment gedragen naar de regels en normen van de samenleving. Dit is immers wat we de ‘echte wereld’ noemen. Zo werd je geleerd om te stoppen met dagdromen, je moest ‘realistisch’ zijn.
Je werd gevormd en je leerde wat je zou moeten doen, waardoor je alsmaar verder weg kwam te staan van wat je zou kunnen doen. Je werd zelfstandig, de rekeningen begonnen binnen te komen, je verantwoordelijkheden groeiden en voordat je het wist waren je kinderdromen als sneeuw voor de zon verdwenen en opgelost in het niets.
Maar stel je eens voor dat er ergens ver weg in het universum, op een andere plaats en mogelijk een andere tijd, een andere versie van jou is die die dromen wél doorzette en ze realiseerde. Zou je van die andere jij willen weten hoe hij of zij dat gedaan heeft?
Koppelstuk tussen parallelle universa
Het koppelstuk tussen de bewuste wereld, de wereld waarin we leven, werken, boodschappen doen, enzovoorts, en de wereld van het ogenschijnlijk ongrijpbare zoals een parallel universum, is het menselijk onderbewustzijn. Wie toegang heeft tot het onderbewustzijn, heeft toegang tot de eigen gecreëerde parallelle universa.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final