Dagkaartje


 ER KAN ECHT NIETS BEDREIGD WORDEN. “Niets echts kan worden bedreigd. Er bestaat niets vals. Hierin ligt de vrede van God.”

Deze passage uit Een cursus in wonderen is een goddelijke herinnering dat de belangrijkste dingen in het leven niet de 'dingen' zijn waarop we ons zouden moeten concentreren.
Als je naar binnen gaat, naar je hart, zul je de delen van je leven zien die niet authentiek aanvoelen.
Soms kan het leven oncontroleerbaar en overweldigend aanvoelen, maar wanneer je jezelf eraan herinnert waar je ware kracht ligt, verbonden met bronenergie en goddelijke liefde, vallen alle illusies weg.
De liefde in jou kan je naar een meer vredige staat trekken.
Als je buiten jezelf kijkt, kun je gemakkelijk vervallen in zorgen en voelen hopeloos, maar de buitenwereld is slechts een weerspiegeling van je innerlijke staat.
Kijk naar je innerlijke wereld en zorg ervoor. Maak keuzes die in lijn zijn met jouw waarheid, die van liefde.
Zie de wereld in jezelf als een prachtige plek waar alle mogelijkheden zich kunnen manifesteren. Het begint altijd bij jezelf. Jij bent de maker van jouw ervaring.
Angst en twijfel zullen proberen te bedreigen, maar liefde kan niet worden bedreigd. Als je afgestemd bent op jouw waarheid, die van liefde, kan niets je deren.
Deze tijdlijn is een uitnodiging om de wereld met frisse ogen te zien - de echte wereld van liefde, mededogen, vreugde - en deel te nemen aan de activering van de hemel op aarde.
De wereld waarin we leven is deels een illusie. Het is niet echt in de zin van de dingen buiten ons en waaraan we zoveel belang hechten.
De materiƫle dingen - de voorkeuren, de volgers, de uiterlijke vormen van succes - zijn niet representatief voor onze werkelijke waarde.
Dit zijn ficties die zijn gemaakt om je weg te trekken van het beeld van liefde in jou.
Alles buiten jou is een gemanipuleerde realiteit, maar de echte wereld is die in je hart.
De immateriƫle zaken van hoop, vrede, vreugde, en liefde - dit zijn je ware kracht.
Hun waarheid kan je nooit worden afgenomen. Ze zijn van jou omdat ze een deel van jou zijn.
Je kunt ervoor kiezen om deze zegeningen deel uit te laten maken van je dagelijkse leven, of je kunt ervoor kiezen om in zorgen, angst en ongemak te blijven.
De keuze is altijd aan jou.
Je bent geroepen om je innerlijke licht te activeren door jezelf te zien als een kind van het Goddelijke, van God, van Bronenergie.
Deze wereld waarin we leven is gemaakt zodat je meer kunt ervaren van wie je bent en kunt spelen in het wonder van dit alles.
Met dit gevoel van acceptatie voel je je lichter, vrijer en doelgerichter.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final