Vehuiah

 Opnieuw beginnen

Vehuiah geeft je de mogelijkheid om opnieuw te beginnen, om van de ene situatie naar de andere te gaan. Doch weet dat het moeilijk is om twee levens te leiden, kies dus want hij die 2 Damens aanbid zal met beide in moeilijkheden terecht komen. Toch is het de bedoeling om vrede en Liefde voor beiden te kennen en ervoor te zorgen dat beide damens content zijn, het leven is vol mysterie en Vehuiah kan je deze mysteries onthullen.

Zij laat je intuïtief de aanwezigheid van het goddelijke in alles aanvoelen en maakt je op deze manier bewust van de wil van haar Vader die voor alles slechts liefde koestert en wiens intelligentie er een van overvloed en vooruitgang is.

Vehuiah is het alchemistische vuur wat het proces des levens in gang zet, Vehuiah is de adem des levens die de Aarde weer Levend maakt. Alles word opnieuw geboren, iedereen krijgt weer een nieuwe kans.

Het leven is vol kansen, en Vehuiah doet ons dus intuïtief aanvoelen welke kansen wij moeten benutten om weer 1 te worden met God, in zijn Liefde te delen en te onderwijzen vol wijsheid zodat het Liefdevolle werk op een intelligente manier uitgevoerd, recht op het doel gericht als een vuurpijl de ronde gaat en 1 voor 1 al haar verschillende gezichten toont.

Dankjewel Vehuiah want jou schoonheid is als die van een dame, het is de schitterende dame die in alles verborgen zit, het is de glinstering der sterren die alles doordringt, haar wijn is de wijn des levens, de wijn van het zijn. Haar bron is de Aleph en zij straalt als een Hogepriesteres verborgen achter de sluier der materie, zij lonkt je om je de geheimen van de zodiak te onthullen en je mee te nemen op reis naar alle sterren die zich in jezelf bevinden.

Vehuiah 1 is de eerste Serafijn, een Engel van Kether, de kroon van de Levensboom. Zij is de Aankondig-Ster van het nieuwe ritme, het ritme der liefde wat ieders hart doet kloppen, het ritme van het leven wat wij leven. Laten we er dus een mooi ritme van maken en meespelen met het koor der Serafijnen, laten wij genieten van de lente en verliefd zijn op het leven, laten wij deze liefde steeds goed verzorgen en met haar aan onze zij het land van onze dromen tot leven wekken.

Vehuiah is de eerste van de 72 engelen, het is de engel der vernieuwing, de Aankondig-Ster van de lente en het zonlicht, de alles motiverende liefde voor het leven kan zij je geven, de wil om te doen waar je van houdt en waar je voor staat. Zij kan je helpen om het oude achter te laten en steeds vol goede moed opnieuw te beginnen. Zij is de eeuwige verandering waaruit alles ontstaat en waar naar toe alles gaat. Zij is de eerste Engel van de zodiak en regeert over de eerste vijf graden van Ram, de periode van 21 tot en met 25 maart. Zij is de eerste stap naar verlichting en wanneer wij met haar energie 1 voor 1 alle 72 engelenkrachten ontwikkelen kunnen wij als de Zon zijn en onvoorwaardelijk ons licht schenken aan iedereen. Alle krachten die aan bod zullen komen in de loop van het jaar kunnen ontwikkeld worden met de wilskrachtige-Liefde die VEHUIAH ons steeds schenkt.

Gebed:

Dankjewel VEHUIAH dat jij ons elk jaar weer de kans geeft om ons te vernieuwen, onze oude huid achter te laten zoals de planten hun dode delen ook vergaan en er nieuwe mooie scheuten ontstaan. Dankjewel dat jij ons naar het licht leidt zoals ook de planten naar het licht gaan. Bedankt voor de energie die ons doet groeien en steeds verder gaan. Dankjewel voor de cirkel des levens waar wij in staan. Het paradijs waarin alles vergaat om het nieuwe te laten ontstaan. Bedankt dat ik in jou ritme mee mag gaan en genieten van het bestaan.
Het Leven is fijn, bedankt dat ik mag zijn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final