Imamiah

 IMAMIAH 52


IMAMIAH is de beschermengel van iedereen die geboren is in de periode van 8 tot 12 December en op de volgende dagen : 12/5, 27/7, 9/10, 20/12 en 29/2

IMAMIAH helpt je om al je karma op te lossen. Zij brengt je de moed en de kracht om de personages in je leven te ontmoeten die je moet ontmoeten. Zij kan je helpen om al je rekeningen te vereffenen. Dit vereffenen van rekeningen kan bovendien op een vreugdevolle manier gebeuren. IMAMIAH zorgt voor de betaling van je karma zodat je met een frisse start opnieuw kunt beginnen. Zij geeft je de moed en de kracht om met alles vrede te sluiten en het verleden achter te laten. IMAMIAH kan je bevrijden van innerlijke en uiterlijke vijanden zoals angst, slechte gewoontes, perversiteiten enzovoort. zij geeft je de mogelijkheid om je innerlijke en uiterlijke vijanden te overwinnen door ze hun nut toe te kennen en ze te bedanken voor het gene ze je geleerd hebben.

IMAMIAH is als en gebed dat verhoord wordt. IMAMIAH geeft je de liefde om te bidden en jezelf vreugde te schenken. IMAMIAH heeft enkel goede doelen, haar liefde maakt je vrij omdat zij ook de vergiffenis is. De vergiffenis van IMAMIAH, de vergiffenis van jezelf en iedereen die je ooit gekwetst heeft kan je in 1 keer bevrijden van al je karma. IMAMIAH kan voor scheiding zorgen, maar ook voor vriendschap, vergiffenis en zege.

De zege van IMAMIAH is om met alles en iedereen op goede voet te staan,
altijd vriendelijk en correct te zijn.

Je hebt nu mogelijkheid om alles wat er in het verleden gebeurd is achter te laten door middel van vergiffenis. Het maakt niet uit wat er in het verleden gebeurd is, je hebt nu de kans om je schulden te betalen en de vrede in jezelf en om je heen terug te vinden. De personages in je theater zullen zich 1 voor 1 presenteren. En samen zullen jullie verder leren. Wij zijn allen mensen en hebben door onze levens heen veel fouten gemaakt.

Ik dank IMAMIAH dat ik nu de mogelijkheid heb om mijn fouten te herstellen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final