Sterkte


 ~~~~~~ Sterkte ~~~~~~

Wanneer er druk wordt uitgeoefend op steenkool, verandert deze in glinsterende diamanten. We worden op dezelfde manier op de proef gesteld op onze zielenreis, zodat ons hart meer liefde kan binnenlaten, onze wijsheid zich kan verdiepen en we hoger in ons licht kunnen stijgen.

Het kan zijn dat u voor een uitdaging staat, rouwt om een ​​dierbare of dat uw hart gebroken is. Het kan zijn dat u zich bang en alleen voelt. Roep de eenhoorns op om je vast te houden, van je te houden en je te steunen. Laat ze je op hun rug dragen terwijl je door deze diepe inwijding gaat.

Laat jezelf rouwen of je kwetsbaar voelen zolang als nodig is om volledig te genezen. Weet dat je de kracht hebt om er aan de andere kant doorheen te komen, en dat zul je ook doen. Je hebt in vele levens veel beproevingen meegemaakt en je hebt ze allemaal overwonnen.

Als je er klaar voor bent, zoek dan naar het verborgen geschenk in deze ervaring en de reden waarom je ziel het op dit moment voor je heeft opgeroepen. Weet dat je, net als dat stuk steenkool, glinsterend en helder uit deze ervaring zult komen, als een diamant.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final