Lost (TV Series 2004–2010)


 De vroegere, huidige en toekomstige levens van de overlevende Oceanic Flight 815-passagiers zijn op dramatische wijze met elkaar verweven terwijl een gevecht om overleving ontstaat in een zoektocht naar antwoorden na een noodlanding op een mysterieus eiland. Elke ontdekking leidt tot nog meer geheimen, terwijl de haastig gevormde kolonie een weg van het eiland zoekt, of is dit hun thuis?

Lost, waarschijnlijk de beste tv-serie ooit gemaakt. de verhaallijn is slim en als al je vragen worden beantwoord tijdens het bekijken van één aflevering, komen er nog eens 100 bij. als Lost zijn prachtige manieren kan voortzetten en zich niet te veel laat meeslepen, dan zal het de beste show ooit worden geniet. De overlevenden van een vliegtuigongeluk worden gedwongen met elkaar samen te leven op een afgelegen eiland, een gevaarlijke nieuwe wereld die op zichzelf unieke bedreigingen met zich meebrengt. na het lezen hiervan denk je: hoe kan dat in vredesnaam interessant zijn? en hier is je antwoord: elk seizoen tot nu toe is altijd vol verrassingen geweest, je vraagt ​​jezelf altijd af waarom dat net is gebeurd en wat er elke keer gaat gebeuren, er gebeuren heel onverwachte dingen en het verhaal gaat tot nu toe wonderwel door! De serie zuigt je gewoon mee, het is huiveringwekkend en zeer verslavend, alles, van de geweldige makers en regie tot de prachtige vertolkingen van de cast, zorgt voor een zeer geloofwaardig verhaal. Lost is gewoon ongelooflijk, geweldig, zeer vermakelijk, van topklasse, tv op zijn best. Hoe je het ook wilt zeggen.

Lost beat is alle andere show door een aardverschuiving. En als je Lost haat of bekritiseert, weet je niet hoe je tv moet kijken of drama moet kijken. Lost stelt simpelweg niet teleur, je zou denken dat een serie die zo lang duurt niet steeds beter kan worden. Maar dat doet het wel! Het blijft maar stromen, het is anders dan alles wat je ooit zou bedenken. "Alles gebeurt met een reden." En dat blijkt ook echt uit de serie. Uiteindelijk zul je een punt bereiken waar alle aanwijzingen en alles wat er is gebeurd of gedaan, bij elkaar opgeteld zijn. Je voelt en beseft hoe de karakters zijn veranderd en hoe en waarom alles aan de hand is.

De 10 minuten spanning: je ziet iets dat je niet zag aankomen, er is iets belangrijks gebeurd met je personage of op het eiland. Er is ergens hoop. Je ziet een grote wending die alles kan of zal veranderen. Je hoort je gedachten malen en je vraagt ​​je af wat er nu gaat gebeuren. Je hart klopt. De 30 minuten schittering: Je ziet onberispelijke scènes, spanning wordt opgebouwd, je hoort prachtige muziek van Michael Giacchino. Je ziet mooie flashbacks, indrukwekkend acteerwerk. Je ziet geestigheid, huiveringwekkende sfeer, die vervolgens weer wordt omgezet in spanning.

Iedereen laat daar zien dat ze ook verslaafd zijn, dat ze er geen genoeg van kunnen krijgen, dat ze elke minuut bewonderen en niet kunnen wachten op de volgende aflevering, waar ze 24/7 over praten. Voor mij en vele anderen is het deze serie. Kwijt. Als je eenmaal begint te kijken, krijg je er niet genoeg van. De makers hebben feilloos werk geleverd. Lost is volkomen uniek en origineel, zoiets zie je niet. Het slimme idee van "flashbacks en flashforwards" en iets belangrijks en anders in elk seizoen zuigt je gedachten op. Zouden ze ooit een serie als "LOST" maken? Iets zo interessants en iets dat je altijd zult herinneren. Het heeft de wereld gewoon verbluft toen het op tv verscheen. Een nieuwe generatie dramatische/sci-fi. Een instant klassieker voordat het de kijkers bereikte.

Ik weet zeker dat jullie allemaal gehoord hebben van Lost en de goede recensies, en je vervelende vriend die maar blijft vertellen erover, dus wat houdt je tegen om te kijken?

Elke aflevering leidt tot iets nieuws en het wordt steeds beter en beter. Naarmate de aflevering vordert, raak je meer geïnteresseerd en leer je dingen die op het eiland voorkomen waar je niet eens aan zou denken. De personages beginnen erg sympathiek te worden, en als je het type criticus bent, zou je Lost graag in meer detail willen zien, zaken als hoe de relatie tussen personages zich ontwikkelt en hoe ze manieren leren om de uitdagingen van het eiland onder de loep te nemen en aan te gaan. Alles bij elkaar is het een geweldig drama en een vlekkeloze serie. Ik denk dat we allemaal hopen dat Lost geen ondergang zal hebben in de afleveringen die komen en te ver gaan...dus als je niet naar Lost kijkt, lees dan de opmerking bovenaan opnieuw en je zou van gedachten moeten veranderen. Zien is geloven, dus totdat je begint te kijken, zul je het nooit weten. Ik raad dit meesterwerk van de serie ten zeerste aan: LOST!! begin met kijken!!! Je hebt niets gezien totdat je naar LOST kijkt!!!
Dus dat heb ik ook gedaan voor de tweede keer , eigenlijk de derde keer, maar toen het op tv werd uitgezonden had ik de nodige afleveringen gemist. Na mijn operatie in 2015 heb ik de serie voor het eerst weer helemaal gezien en ik heb de serie een paarweken geleden weer opgepakt en weer bekeken van het begin tot het eind en steeds weer ontdekte ik weer wat nieuws in de serie wat je aan het denken zet van hoe het leven zou zijn als je er niet meer zou zijn.
Ik ben een fan van deze serie en waarschijnlijk zal ik deze over een paar jaar weer gaan bekijken. Tis een aanrader deze serie , dus als je tijd hebt en je je verveelt dan raad ik deze serie ten zeerste aan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final