Reinig je lichaam


REINIG JE LICHAAM

Citroen gember en kurkuma de nieuwe frisdrank
Snelle detox en ontzettend gezond

3 schijfjes citroen
3 schijfjes flinke gember
3 kurkuma wortels (die snijd ik open )
Met een liter het liefst gefilterd water ( kraanwater kan ook )
Iedere dag drinken dan zal je snel resultaat merken je kan er ook van afvallen net hoe de toestand van jouw lichaam is natuurlijk
Ga op je gevoel af voor de duur ieder lichaam is anders

Het hoge kaliumgehalte in citroen helpt bij een goede natrium-kalium balans in het lichaam en verlaagt hiermee de bloeddruk, ondersteunt de werking van ons hart en versterkt de bloedvaten. Tevens stimuleert kalium je hersenen en zenuwstelsel.

Gember biedt een bom van gezonde eigenschappen. Het bevat vezels en diverse vitamines en mineralen die je lichaam beschermen tegen ontstekingen. Het helpt tegen misselijkheid en menstruatiekrampen en het bevordert de opname van voedingsstoffen terwijl het anderzijds je insulinegehalte helpt te reguleren.

De werkzame stof die kurkuma zijn gele kleur geeft heet curcumine. Het is deze stof die kurkuma gezond maakt. In Aziƫ wordt kurkuma al duizenden jaren als medicinale specerij gebruikt. Kurkuma heeft namelijk ontzettend veel gezondheidsvoordelen!
Waarom kurkuma gezond is
Uit onderzoek blijkt dat curcumine zich bindt aan giftige metalen en ontstekingsremmend werkt [1,2]. Curcumine is bovendien een sterke antioxidant die vrije radicalen (dat zijn ziekteverwekkende deeltjes) opvangt en neutraliseert [3]. Dit brengt allerlei gezondheidsvoordelen met zich mee.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final