All of My Heart: The Wedding (2018)


Jenny en Brian plannen hun ongelooflijk romantische bruiloft. Emily's Country Inn is gevuld met gelukkige gasten. Dan arriveert een ver familielid van Emily en zij claimt het huis. De druk is groot als Jenny en Brian proberen genoeg geld in te zamelen om hun huis te kunnen behouden. Ze gaan voor een failliete uitbreiding van haar bedrijf, Jenny's Home Baked. Brian overweegt zelfs een terugkeer naar Wall Street. Alle geweldige vrienden die ze in Bucks County hebben gemaakt, maken zich zorgen over hun favoriete koppel en proberen te bedenken hoe ze kunnen helpen. De blijvende liefde van Jenny en Brian zal opnieuw op de proef worden gesteld nu de trouwdag nadert en ze moeite hebben om het huis dat hen samenbracht te behouden.

De B&B, Emily's Country Inn, is nu een jaar open en Jenny kijkt er naar uit om herfstbruid te worden. Het echtpaar heeft een unieke manier om huwelijksbeslissingen te nemen... zoals in Ricky, de geit, hun huwelijksuitnodigingen uitkiest en Brian een prieel voor zijn bruid gaat bouwen. Jenny heeft het grootste deel van de stad uitgenodigd om de vreugde van hun huwelijk/vereniging te delen.

"Ik bak het, jij verkoopt het." - Jenny aan Brian

De gebruikelijke personages zijn terug... de eigenaar van de coffeeshop - Casey, de eigenaar van de winkel - Tommy, Brian's vriend en voormalige collega - Harry, onze blogger en B&B recensent - Susan, het hoofdbestanddeel van de stad - Vern, buurman - Alice en de geiten (hoewel de kinderen een ruil kregen en wat er met de zingende sleepwagenchauffeur gebeurde, dacht ik dat hij misschien op de bruiloft zou optreden?).

Brian maakt opnieuw contact met zijn vervreemde vader... en Jenny ontdekt dat ze een lang verloren gewaande neef heeft, Meg, die in de stad is om 1/3 van de B&B op te eisen die Brian en Jenny niet kunnen betalen. Omdat hun huwelijk aanstaande is, worden ze misschien gedwongen de herberg te verkopen.

"We verliezen misschien het huis, maar het zijn de herinneringen die we bewaren." - Brian

"Je weet wel dat je de zonsondergang mee kunt nemen." - Brian

Dit was een mooie afsluiting van Hallmark's All of My Heart-serie. (Hoewel ik stiekem hoop dat we ze met echte kinderen zullen zien, en niet met de geiten-kinderen.)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final