Edelsteen uit Het Kristal: orakel van helende wijsheid


MALACHIET

Onderbewuste geest
Malachiet brengt ingeroeste programmering en toxische overtuigingen aan het licht. Als amulet tegen pijn helpt hij bij emotionele verandering en stimuleert hij het overlevingsinstinct.
Zelfinzicht:
Onbewuste programmeringen of overtuigingen veroorzaken psychosomatische on-welzijn. Durf diep te graven; therapie kan nodig zijn. Uw diepste angsten worden uw grootste gaven als verborgen vaardigheden aan het licht komen. Ga waar engelen zich niet wagen om inzichten op te doen om uzelf en anderen te helen.
Toekomst:
Verken uw diepten. Gevaar dreigt. Niet alles is wat het lijkt. Sta in uw eigen kracht. Wees niet bang. U overleeft. Bescherm uzelf tegen onzichtbare krachten of sterke geesten die u manipuleren. Leer uzelf psychisch te beschermen. Zoek een manier om vaardigheden uit een vorig leven op te roepen. Sla uw vleugels uit. Laat u niet te veel in met een charismatische man.
Heling:
Verwijder het gif uit uw geest, lichaam en emoties en herken de diepere psychosomatische oorzaken van on-welzijn; dat is de weg naar welzijn.
FREQUENTIE: aards tot hoog
CHAKRA: hart, wortel, sacraal en zonnevlecht
TIJDVAK: schorpioen
PAD VAN DE ZIEL: uw onderbewuste geest veranderen

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final