Bomen Boodschap


 Waar je vandaag sterk van overtuigd bent, kan je morgen weer laten wankelen. Het is niet erg. Je bent je basis aan het herstellen. Dat vraagt tijd. Het is belangrijk, dat je contact maakt met wat je diep van binnen voelt. Nu je uit de verstrengeling bent met de ander, krijgen je eigen gevoelens de ruimte. Accepteer, dat je niet met zevenmijls laarzen door je proces heen kunt bewegen. Soms is een stap voorwaarts al zo intensief. Je bent volledig op Jezelf aangewezen. Het Kind in Jezelf zoekt nog altijd naar bevestiging en bescherming. Je zult altijd het zoekende Kind blijven. Het is onderdeel van wie je bent.

Je Innerlijke Criticus fluistert je zo nu en dan destructieve gedachten in. Je weet, dat het niet de Waarheid is over Jezelf. Zet daar tegenover krachtige en positieve affirmaties. Je hebt je zolang staande gehouden. Dat wat zich nu in je volwassenheid voordoet, raakt je Kind-Zijn. Deze gevoelens zijn een reactie, op dat waar je je Innerlijke Kind voor wilt beschermen. Onderzoek de verloren delen in Jezelf. Je mag ze aan het Licht brengen. Ontkenning blokkeert je Energie. Dat is voelbaar in je lichaam. Het komt tot uiting in buik- en maagklachten, vermoeidheid en somberheid.

De ene dag voel je je beter dan de andere. Als Kind heb je geleerd om woede en angst te onderdrukken. Je kunt oude pijn niet vermijden. Als je je gevoelens afwijst, wijs je een deel van Jezelf af. Wat je niet verwerkt, blijft in de onderstroom voelbaar. Daar sta je, alleen aan het roer van je levensschip. Je hebt het roer omgegooid. Klaar om 'de grote Oceaan' over te steken. De zee is soms zo onbestendig. Soms ben je bang om de ‘monsters’ uit je verleden tegen te komen. Twijfel niet. Je bent sterk genoeg om je angsten te overwinnen. Lief Kind, je bent al zover gekomen. Kijk niet achterom. Vooruit is je Weg.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final