Bomen Boodschap


 Dit is een channelde algemene collectieve boodschap. Let op, in dit proces zijn er op dit moment meerdere tijdlijnen in het collectief. Dit is een algemene boodschap. Als deze boodschap niet met jouw resoneert, dan is deze boodschap ook niet voor jouw bedoelt.

ALGEMENE BOODSCHAP:

Als je je zenuwachtig, onzeker en aarzelend voelt, stop dan met je zorgen te maken over het verleden of de toekomst. Wees in plaats daarvan in het moment, in balans, want nu is het tijd om creatief te worden.
Creativiteit is je geboorterecht.
Als je echter te snel beweegt in een poging het ongemakkelijke gevoel van overgang te vermijden, kun je jezelf blind maken voor de magische mogelijkheden die in het verschiet liggen en voor de mogelijkheden die net vorm krijgen.
Van de ene leer je van het verleden en vooruit denken heeft zo zijn voordelen, maar nu ben je misschien uit balans omdat je te nostalgisch bent over wat eens was, of te gespannen over wat de toekomst voor je in petto heeft.
Er is voldoende tijd om zaken goed te plannen.
Dus wees nu kalm en weet dat Spirit hier is om met jou te creëren.
De volgende stap komt vanzelf als de tijd rijp is. Ontspan in een staat van gelijkmoedigheid en evenwicht, waardoor elke spanning kan veranderen in vertrouwen en geloof dat alles zal zijn zoals het zou moeten zijn voor het hoogste goed.
Het donkerste uur is nog steeds het uur voordat de zon opkomt, en deze kaart wil je daaraan herinneren. Je zult snel de liefde weer voelen en de rijkdom om je heen opmerken. Zing nu - zet de muziek aan of zing gewoon in de lege ruimte.
Wanneer je het licht in jezelf ontdekt en het een stem geeft, geeft dat je hoop. Je hoort dan ook de kreet van een ander die, net als jij, begon te vrezen dat het nooit licht zou worden. Breng licht in de duisternis door de liefde binnenin.
Geef haar een stem en weet dat er spoedig een nieuwe dag zal aanbreken.
Soms is een doel zo verleidelijk en aantrekkelijk dat je jezelf verliest in het streven ernaar. Je raakt gefixeerd op het krijgen van de prijs, of het nu een kans is die je altijd al hebt gewild, een relatie met die ene persoon, of de belofte van 'die grote doorbraak'.
De energie van vandaag waarschuwt je voor die sluwe energie, die nu zo verleidelijk is.
Laat je niet misleiden, want het zal je alleen maar teleurstelling en onnodig hartzeer opleveren. Spirit wil het beste voor je, dus weet dat wanneer je plannen op zijn kop worden gezet, de boodschap van de coyote je beschermt en zegent.
Luister naar de vriendelijke waarschuwing van deze boodschap en neem de wereld niet te serieus en hecht je niet te veel aan de vorm en timing van je verlangens.
Er komt iets beters aan.
Als je je lessen leert en je hart verlicht, zal het niet lang duren voordat je ziet dat hoe bochtig het pad ook was, je altijd op de goede weg was.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final