Elk moment in het leven

Elk moment in het leven is een fluisterles, een zachte of krachtige leraar die ons door het leerplan van het bestaan leidt.

'Alles wat je overkomt, is je leraar. Het geheim is om te leren aan de voeten van je eigen leven te zitten en ervan geleerd te worden. '

In de klas van het leven zijn onze ervaringen de diepgaande leraren, die allemaal een unieke wijsheid hebben, een les gehuld in de stoffen van vreugde, pijn, liefde, verlies en triomf.

Met nederigheid en openheid, als we aan de voeten van deze ervaringen zitten, laten we de symfonie van lessen de muziek spelen van inzichten, begeleiding en groei in het theater van ons bewustzijn.

Dit vereist een hart dat bereid is om kwetsbaarheid te omarmen, een geest die klaar is om te stijgen in de wijsheidswinden, en een geest die ontvankelijk is voor de oneindige leer die het wandtapijt van het leven onthult.

Ons leven, een diepgaande leraar, spreekt de taal van de ziel, geeft lessen die resoneren met de akkoorden van onze essentie, ons helpen te evolueren, te transformeren en te navigeren door de oceanen van het bestaan met het kompas van begrip.

Omarm de leer van het leven met een dankbaar hart, waardoor elke ervaring een lantaarn is die je pad leidt met het licht van wijsheid en de warmte van dieper begrip.

- spiritueleague

LIGHT & LOVE & LIFE

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final