Relaties

 Relaties zijn diepgaande reizen van ontdekking en genezing.

Vaak, wanneer we een diepe band met iemand hebben, pakken we onbewust de meest kwetsbare, ongerepte delen van elkaar aan: onze innerlijke kinderen.

Dit zijn de delen van ons gevormd door onze vroegste herinneringen, ervaringen en trauma's.

Ze bevatten onze ruwste emoties, onze diepste angsten en onze onbesmette geneugten. In relaties vinden we onszelf vaak aan het navigeren door deze gecompliceerde terreinen, kalmerende wonden uit het verleden en het vieren van pure, kinderlijke geluksmomenten.

Het herouderschap van elkaars innerlijke kind gaat over het geven van liefde, begrip en veiligheid die misschien gemist of versterking nodig had in eerdere hoofdstukken van het leven. Het gaat over luisteren naar die stille stem van binnenuit, de hand vasthouden van het kind dat ooit was, en hen verzekeren dat ze gezien, gewaardeerd en geliefd worden.

In de dans van liefde en vertrouwen leren, groeien en genezen we samen, koesteren we onze innerlijke kinderen en bouwen we een toevluchtsoord waar ze kunnen spelen, dromen en zich veilig voelen.

Laten we deze connecties koesteren die ons in staat stellen herouder te worden, opnieuw lief te hebben en ons puurste zelf te herontdekken.

- ontwakenverse

LIGHT & LOVE & LIFE

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final