Het leven

HET LEVEN IN DE VIJFDE DIMENSIE IS GEWELDIG!

"Als je het vijfde dimensionale bewustzijn bereikt, ervaar je re-integratie met je Hogere Zelf. " Deze verbinding met je hogere delen brengt meer bewustzijn en laat je jezelf op Zielsniveau kennen.

Je begint te worden wie je hier kwam zijn. Je aangeboren spirituele vermogens worden steeds groter en onthuld. Hieronder vallen helderziendheid, telepathie en spontane intuïtie.

Het leven in de vijfde dimensie is geweldig omdat je weer volledig bewust wordt. Je bent je bewust van de wijsheid en informatie die beschikbaar is in je Wezen bevindt zich in alle dimensies, en je kunt er toegang toe krijgen. Er bestaat niet zoiets als scheiding. Jij bent één met alles en alles ben jij.

In 5D tril je in gevoelens zoals eerbied, schoonheid en vriendelijkheid. De jas die je elke dag draagt lijkt helemaal niet op wat je normaal in 3D draagt.

En veel van wat je ervaart wordt niet langer uitgedrukt door intelligentie of woorden, maar door de stroom van hart en gevoelens (de zintuigen vormen een zesde zintuig). Je krijgt een rustige kennis.

In deze fase van het leven, wanneer de mentale en emotionele lichamen samensmelten, activeert de unie de hogere geest en werk je vanuit de hoogste ziel. Je begint te weten wat de Ziel weet en maakt door de geest geleide keuzes.

Simultane Time – Wonen in 5D gaat over het overstappen naar Simultane Time waardoor je het bredere perspectief van Alles Wat Is kunt zien.

Alle antwoorden op je vragen zijn precies waar de vraag gesteld wordt en je kunt alle mogelijkheden zien voordat je handelt.

Omarm de verandering naar een nieuwe manier van leven lieve vrienden, want samen zijn we begonnen aan het proces om de hemel naar de aarde te brengen. "

🖊

 Jim Zelf 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final