Edelsteen uit Engelen en Kristallen orakel


OPAAL

Schitter en straal
Nu is het tijd om te laten zien wie je bent en dit uit te stralen! Wanneer je je een poosje uit angst verborgen hebt gehouden, omdat je dacht dat je 'te veel' was, kun je deze kaart trekken. Hij toont je dat je je andere kant moet laten zien. Lach eens van harte, geef zonder weerhouden je mening, kleed je uitbundig en laat niets je tegenhouden. Door jouw manier van leven inspireer je anderen ook om hun licht te laten schijnen.
Deze kaart kan ook betekenen dat je een onderdrukte boosheid in een relatie uit de weg ruimt. Neem vooral gezonde stappen in een huwelijk wanneer negatieve gevoelens hun invloed hebben op de romantiek en de vriendschap tussen de partners. Counseling of meditatie wordt geadviseerd om te helen en tot een oplossing te komen.
Opaal: Opaal is samengesteld uit microscopische bollen gevuld met water, waardoor de transparante regenboogkleuren ontstaan. Opaal wordt vooral gewaardeerd om zijn vele, verschillende kleuren die steeds andere spirituele gedachten laten ontstaan. Opaal kan verborgen wensen en gevoelens vergroten en ook je bedoelingen om deze te manifesteren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final