STROOM JE OF DRUK JE...?

 STROOM JE OF DRUK JE...?

Het is makkelijk te zien of men stroomt of duwt. Zie je, je kunt de test zelf doen:
Als je stroomt, leef je moeiteloos. Als je duwt, leef je door moeite te doen.
Als je stroomt, ben je verbonden in het hier en nu, net als de kinderen. Als je duwt, leef je in de toekomst, mis je het heden (wat zo genoemd wordt, juist omdat het een geschenk is).
Als je stroomt, worden de momenten intens en verlengt de tijd. Als je duwt, zijn er geen momenten, omdat je perceptie ze niet behoudt, omdat je vooruitgaat in de tijd.
Als je stroomt, krijgt het leven een intense helderheid, waarbij het mooie in de kleinste dingen gewaardeerd wordt. Als je duwt, wordt het leven om je heen wazig door het effect van snelheid.
Als je stroomt, geloof je. Als je duwt, werk je.
Als je stroomt, worden je zintuigen alert getoond en staat je bewustzijn open voor verrassing en nieuwsgierig. Als je duwt, beperk je je gezichtsveld en kun je de obsessie bereiken.
Als je stroomt, leef je los van emotionele en mentale ketens. Als je duwt, beweeg je door de onstuitbare kracht van aantrekkingskracht van een bevestiging.
Als je stroomt, sta je open voor het oneindige universum van mogelijkheden. Als je pusht, beperk je jezelf, waardoor het enorme universum zich niet voor jou manifesteert.
Als je stroomt, overstijg je de grenzen van je eigen realiteit. Als je duwt, leef je in de kooi van een culturele versie, beperkt om de realiteit te begrijpen.
Als je stroomt, leef je de verrassende, rijke en overvloedige magie van onzekerheid. Als je duwt, leef je onder het valse geloof dat je probeert de stroom van het leven te beheersen.
Als je stroomt, leef je vanuit het hart, waar je ware Zelf woont. Als je duwt, leef je vanuit de 3d geest, waar het Zelf van anderen woont.
Als je stroomt, richt je jezelf op de Magie van het Leven, verbind je met je innerlijke kracht om het leven te creƫren dat je wilt leven. Als je duwt, geef je macht aan anderen.
Als je stroomt, leef je zonder angst. Als je duwt, leef je vol angsten.
Als je stroomt, is dat omdat je in jezelf gelooft. Als je duwt, is dat omdat je niet in jezelf gelooft.
Als je stroomt, ben je dat. Als je duwt, stop je met zijn.
Als je stroomt, geloof je in het leven. Als je duwt, is dat omdat je op een dag niet meer in haar geloofde.
Als je stroomt, is dat omdat je vleugels hebt en daarom een gezongen wezen bent. Als je duwt, is het dat je zeker je vleugels kwijt bent, door afleiding, of omdat ze geamputeerd zijn.
Het goede nieuws is dat de vleugels altijd op je rug groeien. Maar alleen, als je verbonden bent met het enige moment in het leven dat je hebt: het nu. Dit is het geheim van stromen en stoppen met persen.
Om te stromen, moet je de koers van je reis veranderen. Stop met naar buiten reizen en begin naar binnen te reizen. Buiten reizen is voortdurend reizen verblind door de luchtspiegeling van de valse profeet genaamd de toekomst. In jou reizen is verbinden met het huidige moment, de ware leraar ontmoeten: jezelf
Of je stroomt of je duwt. Als je stroomt, is alles bij je. Als je duwt, raakt alles je.
Als we alles proberen te beheersen, zal het lijden gediend worden.
STROOM JE OF DRUK JE...?
šŸ–Š️Laura Virginia Alvarez Caram

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final