4 Kaartlegging


 Kaart 1. 5 van Zomer Er is veel serene schoonheid in het leven. Maar dat soort vredigheid zie je snel over het hoofd wanneer je gefocust bent op de dingen die je ongelukkig maken. Laat negatieve situaties los en keer terug naar je eigen innerlijke vrede. Zorg ervoor dat je gedachten altijd gericht zijn op positieve uitkomsten. Visualiseer het heden en de toekomst zoals jij dat graag wilt. Maak je geen zorgen er komen betere tijden voor je aan en alles is mogelijk!

Kaart 2. Prinses van de Lente
Er is geen ervaring die je uit de weg gaat.
Je bent optimistisch en dat is voor vele aanstekelijk als je met jou samen bent. Je kunt om vele dingen lachen en je laat zelden je pijn en verdriet zien. Anderen willen graag bij je zijn en je zegt bijna nooit nee zegt! Je bent snel afgeleid doordat je nieuwe mogelijkheden ziet, zo kan je verdwalen in je eigen creativiteit. Blijf onbevreesd maar blijf trouw aan jezelf. Zorg dat je in jouw enthousiasme jezelf niet vergeet!
Kaart 3. De Keizerin
Nu is het momemt om aan de slag te gaan. Niet blijven mijmeren over de wat wel en niet kan. Je kan je talenten laten zien door een kunstzinnige draai te geven aan elke stap die je onderneemt op je pad. Doordrenk je taken, groot of klein, met vreugde en de wetenschap dat niets je kan tegen houden. Deze kaart staat voor een geboorte van een nieuwe spannende tijd, een project, onderneming of een nieuwe fase in jouw leven.
Kaart 4. Koningin van Zomer
In de aanwezigheid van de Koningin van de zomer voel je een deken van kalmte over je heen dalen. Ze is gevoelig en intuĆÆtief en om die reden is zij een uitstekende raadgeefster die helderheid geeft in elke situatie. Ze beschikt over een diepe liefde voor iedereen die haar lief is en staat voor iedereen klaar. Ze gaat daardoor makkelijk over haar grenzen waardoor als, ze niet oplet oververmoeid kan raken! De wijsheid, haar liefde en haar intuĆÆtie maken haar een geliefd persoon om mee samen te zijn in een elke relatie.
Die Koningin van de zomer, dat ben jij!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final