4 Kaartlegging


 Kaart 1. Passie Het is tijd om je angsten overbrood te gooien en weer verbinding te maken met je passie. Je angsten vertroebelen je waarnemingen en ze houden je gescheiden van je innerlijke wereld. Je vonk is gedoofd en je motivatie is verflauwd. Het dagelijkse leven heeft je afgeleid en je bent vergeten waardoor je ziel echt gaat zingen. Waar is je enthousiasme en je interesse gebleven? Ga terug naar je passie! Hoe? Zelfreflectie, hoe je hier gekomen bent en door te kijken waar je naar toe wilt!

Kaart 2. Wilskracht
Je impulsieve gedrag brengt allerlei verleidingen met je mee en daar geef je steeds aan toe. Je komt daardoor vaak in de problemen zowel prive als op werkgebied..Het wordt tijd om focus op jezelf te zetten en je niet meer te laten afleiden. Vraag jezelf eerst af of de afleiding of verleiding goed voor jou is. Bijdraagt aan rust of jouw doelen. Hou focus op jezelf en je doelen en neem beslissingen die daar voor zorgen!
Kaart 3. Inspiratie
Je inspiratie zet je aan te vertrouwen op je verbeelding want die vormt de poort naar de echte magie waar jij naar verlangt. Inspiratie zorgt voor openbaringen waardoor jouw leven een andere wending neemt, wat zich ook gaat uiten in je gedachten en je dromen. Maak je geest leeg door bv te wandelen zodat jou ideeën de ruimte krijgen om werkelijkheid te worden!
Kaart 4. Grenzen.
Mensen willen graag jou hulp en ze weten dat je geen nee zegt. Het probleem is dat je mensen altijd te vrede wil stellen, wilt helpen, niets wil weigeren onder de noemer, wij moeten elkaar helpen. Als je steeds je eigen verlangen en behoeften negeert en anderen op de eerste plaats laat komen, betekent dit dat je jezelf niet naar waarde schat. Uiteindelijk ga je je uitgeput, onder de voet gelopen en rancuneus voelen.
Het word tijd om assertief te zijn en grenzen te stellen!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final